Είστε εδώ
Home > FAQ media > Και για τα “κερατιάτικα” της ΝΕΡΙΤ αποζημιώνει το Δημόσιο η ΕΡΤ! Κι άλλα 38 εκατ ( εκτός από τα φετινά 40…) για τον ενάμιση χρόνο λειτουργίας του εκτρώματος Σαμαρά-Βενιζέλου-Κεδίκογλου!

Και για τα “κερατιάτικα” της ΝΕΡΙΤ αποζημιώνει το Δημόσιο η ΕΡΤ! Κι άλλα 38 εκατ ( εκτός από τα φετινά 40…) για τον ενάμιση χρόνο λειτουργίας του εκτρώματος Σαμαρά-Βενιζέλου-Κεδίκογλου!

Επιπλέον μέρισμα στο Ελληνικό Δημόσιο για το 2014 και το 2015 καλείται να πληρώσει η ΕΡΤ, όπως προκύπτει από το σχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού 2018 (ΥπΟικ). Πιο συγκεκριμένα για τον ενάμιση χρόνο λειτουργίας του μορφώματος της ΝΕΡΙΤ, η νυν ΕΡΤ ΑΕ καλείται να δώσει στο Ελληνικό Δημόσιο επιπλέον 38 εκατ. ευρώ από τα κέρδη του 2017! Το ποσό αυτό είναι επιπλέον των 40 εκατ. ευρώ που θα δώσει για αυτό το οικονομικό έτος. Δηλαδή, η ΕΡΤ, αν και κατάφερε το 2017 να παρουσιάσει κέρδη ύψους 40 εκατ. ευρώ, εμφανίζεται τώρα ότι έχει ζημία ύψους 5 εκατ. ευρώ…! Και όλα αυτά την ώρα που στοχοποιείται από την αντιπολίτευση, τους ανταγωνιστές μπαταχτσήδες της παραενημέρωσης και της απαραπληροφόρησης των ιδιωτικών καναλιών και από τις πληρωμένες γραφίδες τους στις κυριακάτικες κιτρινοφυλλάδες, για έλλειψη τηλεοπτικού προγράμματος ( έχει ήδη κλείσει τις δυο κορυφαίες σειρές παγκοσμίως και προχωρά σε νεες εκπλήξεις ), αλλά και για χαμηλά νούμερα ( ήδη έχει διπλασιάσει τα ποσοστά της, ιδιαίτερα στις ενημερωτικές και αθλητικές ζώνες …)!
Σημειώνεται πάντως οτι η πιστοποίηση του ποσού αυτού και η είσπραξή του από τη σημερινή ΕΡΤ, για λογαριασμό της ΝΕΡΙΤ την περίοδο 2013-14, που δεν αποδόθηκε τότε στο Δημόσιο. είναι άλλο ένα τεκμήριο, στην ποινική έρευνα που θα ξεκινήσει για την “ζημιά” που προκλήθηκε στο Ελκηνικό Δημόσιο από το ξαφνικό “λουκέτο” στην ΕΡΤ το 2013 και την αντικαταστασή του από το “μόρφωμα” της ΝΕΡΙ… Επεται συνέχεια στην έρευνα, λίαν συντόμως και απόδοση και ποινικών ευθυνών εφόοσν υπάρχουν…

Πηγή: typologies.gr

One thought on “Και για τα “κερατιάτικα” της ΝΕΡΙΤ αποζημιώνει το Δημόσιο η ΕΡΤ! Κι άλλα 38 εκατ ( εκτός από τα φετινά 40…) για τον ενάμιση χρόνο λειτουργίας του εκτρώματος Σαμαρά-Βενιζέλου-Κεδίκογλου!

Leave a Reply

Top