Είστε εδώ
Home > FAQ the opinion > Σκληρό “πρέσινγκ” στον Κυριάκο από τους δημοσιογράφους στη ΔΕΘ με ερωτήσεις τύπου “θα είστε καλός Πρωθυπουργός;”

Σκληρό “πρέσινγκ” στον Κυριάκο από τους δημοσιογράφους στη ΔΕΘ με ερωτήσεις τύπου “θα είστε καλός Πρωθυπουργός;”

Καλά αυτοί οι γαλάζιοι (σκούροι μπλε προς το μαύρο πλέον), δεν παίζονται.

Στη συνέντευξη του Κούλη που είναι σε εξέλιξη, του κάνουν φ ο β ε ρ έ ς ερωτήσεις. Ερωτήσεις τύπου “στην κυβέρνησή σας θα χρησιμοποιήσετε φθαρμένα πρόσωπα”; Ή “θα κάνετε εξεταστικές επιτροπές για έργα που κάνει η σημερινή κυβέρνηση”…

Αλλά το πιο αστείο είναι ότι, ακόμη κι έτσι, ο Κούλης δεν απαντά επικεντρωμένα ούτε σε αυτές τις, ο Θεός να τις κάνει, “ερωτήσεις”. Αλλά τις χρησιμοποιεί για πει αυτά που του έχουν γράψει οι επικοινωνιολόγοι του. Να βρίζει δηλαδή τον πρωθυπουργό, με φράσεις προς αναπαραγωγή από τα φιλικά ΜΜΕ και τα σόσιαλ μίντια: “ο κος Τσίπρας είναι ή άσχετος ή ψεύτης”, κλπ

Για έναν 40άρη πολιτικό που ευελπιστεί (λέμε τώρα) να γίνει πρωθυπουργός της χώρας, η συστηματική χρήση σε κάθε δεύτερη πρόταση, υβριστικών, χυδαίων αξιολογικών κρίσεων κατά του πρωθυπουργού, δείχνουν δύο πράγματα.

Πρώτον, ότι δεν έχει κάποια δική του πρόταση.

Δεύτερον, ότι αδυνατεί να αντιπαρατεθεί στον Τσίπρα, με πολιτικά επιχειρήματα, για αυτό και καταφεύγει στη βρισιά…

ΥΓ: Ο τύπος δε είναι τόσο άσχετος που ακόμη και το μήνυμα, το ευρύτερα πολιτικό μήνυμα της ανάγκης να πάνε οι πολίτες στις κάλπες για να διαμορφώσουν το μέλλον τους, το “τσάκισε”, προσθέτοντας “ελπίζω βέβαια να ψηφίσουν ΝΔ”!!!!

Αντζελίνα η Συριζαία

Leave a Reply

Top