Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Ραντεβού στα ειδησάδικα δίνει ο Μπογδάνος και τα “φορτώνει” στο Μαξίμου

Ραντεβού στα ειδησάδικα δίνει ο Μπογδάνος και τα “φορτώνει” στο Μαξίμου

Μέσω facebooκ απαντά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος προς τη διοίκηση του σταθμού για την απόλυσή του.

Ο δημοσιογράφος αναφέρει: «Κατόπιν όχλησης Μαξίμου, ο ΣΚΑΪ αναφέρθηκε σε “δήλωσή” μου χαρακτηρίζοντάς την “ανάρμοστη” και “αδόκιμη”, ενώ με εγκάλεσε για “παραπληροφόρηση”. Η διατύπωσή μου (και όχι δήλωση), όμως, βασίζεται σε ρεπορτάζ (μεταξύ άλλων και της Καθημερινής), γεγονότα, στοιχεία – θα αναρτηθούν σε πλήρη έκταση στο marketnews. Ζήτησα από τον σταθμό να υπερασπιστώ σήμερα ό,τι είπα χθες, έστω συνοπτικά. Αυτό κρίθηκε μη επιτρεπτό και αντίθετα μου ζητήθηκε να εμφανιστώ στην εκπομπή κανονικά χωρίς να κάνω καμία αναφορά στα χθεσινά. Απάντησα ότι η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει κάτι τέτοιο, μου ζητήθηκε παραίτηση, δεν την έθεσα στη διάθεση του καναλιού, συνεπώς η συνεργασία διεκόπη με πρωτοβουλία της εργοδοσίας.

Δεν διαγράφω τα καλά, ούτε τσουβαλιάζω τα άσχημα τόσων ετών στο Φάληρο – και δεν χρειάζομαι το σήμα της ΕΣΗΕΑ (που αδιαφορεί για την “καθ’υπόδειξιν” απόλυσή μου) για να αγωνίζομαι για την αλήθεια, όπως την αντιλαμβάνομαι με νου, ψυχή και τιμιότητα.

Ευχαριστώ από καρδιάς γνωστούς και αγνώστους για την συγκινητική στήριξη από χθες, αλλά και διαχρονικά – το ΣΚΑΪ στις 3 έκλεισε τον Ιούνιο με 14.5% Μ.Ο. τηλεθέασης.

Ραντεβού στα ειδησάδικα!»

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

One thought on “Ραντεβού στα ειδησάδικα δίνει ο Μπογδάνος και τα “φορτώνει” στο Μαξίμου

  1. Λέξεις, όπως Αλήθεια και Τιμιότητα, χάνουνε την αγνότητα και την αξία τους, όταν αναφέρονται στο ρυπαρό λόγο “δημοσιογράφων” σαν τον μπογδάνο.

Leave a Reply

Top