Είστε εδώ
Home > FAQ news > (vid) Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ: “Ο Μητσοτάκης βγήκε στο Mega με χαρτονομίσματα της Ζιμπάμπουε …”

(vid) Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ: “Ο Μητσοτάκης βγήκε στο Mega με χαρτονομίσματα της Ζιμπάμπουε …”

«Είναι προφανές πως το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορεί να αποδεχτεί ούτε το συντριπτικό για την παράταξή του αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, ούτε και το αποτέλεσμα των εκλογών που διεξήχθησαν τον Σεπτέμβριο του ’15. Τον καλούμε να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα»

syriza-tampela-plagia.jpg

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ (παρακάτω η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης):

«Ο κ. Μητσοτάκης στις 01/07/2015 σε εμφάνισή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega κρατούσε χαρτονομίσματα της Ζιμπάμπουε, προσπαθώντας να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό ότι ενδεχόμενη επικράτηση του ΌΧΙ στο δημοψήφισμα θα οδηγούσε στην έξοδο από το ευρώ. Δύο χρόνια μετά, η σοβαρότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραμένει στο ίδιο επίπεδο.

Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να προκαλεί με το απύθμενο θράσος της. Προσπαθεί να ξαναγράψει την ιστορία. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά ποιες είναι οι πολιτικές δυνάμεις που μεθόδευσαν την οικονομική ασφυξία της χώρας, με στοχευμένες κινήσεις, και καθοδήγησαν, με στοχευμένες δηλώσεις, τη φυγή κεφαλαίων από το τραπεζικό σύστημα. Επίσης, γνωρίζει πολύ καλά ποιοι ήταν αυτοί που είχαν ως βασική πολιτική επιλογή τη χρεοκοπία και το grexit, όπως και τους συμμάχους τους.

Είναι προφανές πως το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορεί να αποδεχτεί ούτε το συντριπτικό για την παράταξή του αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, ούτε και το αποτέλεσμα των εκλογών που διεξήχθησαν τον Σεπτέμβριο του 2015. Τον καλούμε να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα».

Η λαϊκίστικη καταστροφολογία Μητσοτάκη στις 1/7/2015:

One thought on “(vid) Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ: “Ο Μητσοτάκης βγήκε στο Mega με χαρτονομίσματα της Ζιμπάμπουε …”

  1. χαχα!! εκπληκτική η απάντηση, ο σύριζα χρησιμοποιεί τη λέξη “πραγματικότητα”, τη λέξη πάνω στην οποία έχει επενδύσει η ΝΔ, για να καταδείξει την αστειότητα της δεξιάς.
    Παίξτε μπάλα με τα δικά τους όπλα (τρομάρα τους). Για τα μπάζα είναι γλεντήστε τους.

Leave a Reply

Top