Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ράπισμα από τον υφ/γο ΨΗΠΤΕ στους υγιείς κυβερνητικούς που έσπευσαν να καβατζάρουν εμβόλια: “Ανήκω στις μη ευπαθείς ομάδες, 18-60 ετών, θα εμβολαιστώ από τους τελευταίους στη σειρά μου”

Ράπισμα από τον υφ/γο ΨΗΠΤΕ στους υγιείς κυβερνητικούς που έσπευσαν να καβατζάρουν εμβόλια: “Ανήκω στις μη ευπαθείς ομάδες, 18-60 ετών, θα εμβολαιστώ από τους τελευταίους στη σειρά μου”

Ανήκω στις μη ευπαθείς ομάδες, ηλικίας 18-60 ετών, άρα θα εμβολιαστώ από τους τελευταίους, ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν ο ίδιος ήταν από αυτούς που έκανε το εμβόλιο, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Ant1 ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς απάντησε μονολεκτικά «όχι».

Στην χιουμοριστική παρατήρηση που ακολούθησε ότι «σας ρίξανε», ο κ. Γεωργαντάς «άδειασε» σειρά συναδέλφων του στο υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, σημειώνοντας ότι «έχω την τύχη να ανήκω στις μη ευπαθείς ομάδες, ηλικίας 18-60 ετών. Άρα, θα εμβολιαστώ από τους τελευταίους».

Σε άλλο τηλεοπτικό κανάλι ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχθηκε ότι εμβολιάστηκε και χαρακτήρισε το θέμα «δευτερεύον».

Σημειώνεται ότι το θέμα των δεκάδων κυβερνητικών στελεχών που «προσπέρασαν» γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό στις λίστες εμβολιασμού από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής του προγράμματος έγινε και διεθνώς είδηση.

Φωτό:EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: avgi.gr

Leave a Reply

two × 3 =

Top