Είστε εδώ
Home > FAQ news > Πρώτη είδηση, είναι εμβολιασμένος. Δεύτερη … ο α/δρος της ΝΔ και Υπ. Ανάπτυξης θεωρεί “δευτερεύον θέμα” τον εκτοπισμό των υγειονομικών από τη λίστα εμβολιασμού! (vid)

Πρώτη είδηση, είναι εμβολιασμένος. Δεύτερη … ο α/δρος της ΝΔ και Υπ. Ανάπτυξης θεωρεί “δευτερεύον θέμα” τον εκτοπισμό των υγειονομικών από τη λίστα εμβολιασμού! (vid)

Προέτρεψε τους πολίτες να μην χάνουν χρόνο ασχολούμενοι με το ότι δευτερότριτα κυβερνητικά στελέχη κάνουν πασαρέλα στα νοσοκομεία για εμβολιασμό. Το τραγικό βέβαια είναι ότι και η δημοσιογραφος του επισημαίνει απλά αν το να εμβολιάζονται τα κυβερνητικά στελέχη σε δημόσια θέα είναι κάτι που “θεωρεί οτι ξέφυγε … επικοινωνιακά” ! Προφανώς όλα είναι θέμα επικοινωνιακό τελικά …

Πιο συγκεκριμένα, την ίδια ώρα που η κοινωνία βοά και έχει προκληθεί πολιτική θύελλα από την αναλγησία κυβερνητικών δευτερότριτων παραγόντων που έσπευσαν να εμβολιαστούν παρακάμπτοντας υγειονομικούς, ο Άδωνης Γεωργιάδης εμφανίστηκε να υπερασπίζεται ακόμα και αυτή την επιλογή.

Μιλώντας στο Blue Sky, προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός της λίστας VIP εμβολίων για τα κυβερνητικά στελέχη λέγοντας προκλητικά: «ας μην χάνουμε χρόνο σε δευτερεύοντα θέματα».

Ο ίδιος, πάντως, δήλωσε ότι εμβολιάστηκε και απλώς επέλεξε να μην το κάνει μπροστά σε κάμερες και φωτογράφους.

Φωτό:EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Πηγή: avgi.gr

Leave a Reply

four + 14 =

Top