Είστε εδώ

Ραγδαίες εξελίξεις στην φρικη του Κολωνού: Εκδόθηκαν τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης για πρόσωπα που είχαν προσέλθει “αυτοβούλως” και αναγνώρισε χθες η 12χρονη ως βιαστές της

Καταιγστικές εξελίξεις, μετά από πολυήμερη “ακινησία” στην φρικώδη υπόθεση του Κολωνού! Σήμερα το πρωί εκδόθηκαν άλλα τέσσερα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κατηγορουμένων σε δέκα.

Συγκεκριμένα, τα εντάλματα αυτά ήρθαν μετά την πολύωρη συμπληρωματική κατάθεση της ανήλικης παρουσία παιδοψυχολόγου στη διάρκεια της οποία φέρεται να αναγνωρίσει και άλλα πρόσωπα που έχουν συγκεκριμένο ποινικό ρόλο στη δυσώδη αυτή υπόθεση.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι 3 από αυτά τα 4 πρόσωπα, φέρεται να είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στη Αστυνομία ενημερώνοντας ότι είχε μπει στη διαδικτυακή εφαρμογή και είχε συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι αρνούμενος όμως ότι το είχαν συναντήσει.

Ωστόσο, η ανήλικη αναγνώρισε στα πρόσωπά τους τους άνδρες με τους οποίους είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής, όπως και τον τέταρτο κατηγορούμενο.

Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν και οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής που είναι κακούργημα και τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση βρίσκονται στη φυλακή ο βασικός κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος, η μητέρα της ανήλικης και τέσσερα ακόμα άτομα.

 

Πηγή: documentonews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *