Είστε εδώ
Home > FAQ the opinion > “Πρώτα βγήκαν οι λαγοί με το καζάν-καζάν, μετά η Ντόρα με τη λαχτάρα να τα βρούμε με τους Τούρκους, ακολούθησαν οι προδοτικές συμφωνίες με Ιταλία και Αίγυπτο για τη δημιουργία τετελεσμένων και τon Σουλτάνο να απειλεί με θερμό επεισόδιο, και μετά τη σολομώντειο λύση της Χάγης”! Το δεξιό Antinews παρουσιάζει γιατί το “παιχνίδι ήταν στημένο” …

“Πρώτα βγήκαν οι λαγοί με το καζάν-καζάν, μετά η Ντόρα με τη λαχτάρα να τα βρούμε με τους Τούρκους, ακολούθησαν οι προδοτικές συμφωνίες με Ιταλία και Αίγυπτο για τη δημιουργία τετελεσμένων και τon Σουλτάνο να απειλεί με θερμό επεισόδιο, και μετά τη σολομώντειο λύση της Χάγης”! Το δεξιό Antinews παρουσιάζει γιατί το “παιχνίδι ήταν στημένο” …

«Μένει να φανεί αν θα ευοδωθεί με επιτυχία ο μητσοτακικός εθνομηδενισμός», αναφέρει χαρακτηριστικά σε νέο άρθρο της η ιστοσελίδα Antinews, που ταυτόχρονα αποκαλεί τους πατριώτες που ψηφισαν Μητσοτάκη “κοψοχέρηδες” και καλεί Σαμαρά και Καραμανλή έστω και την τελευταία στιγμή “να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων” – όπως αναφέρει ο αρθρογράφος – και να ανασχέσουν την προδιαγεγραμμένη πορεία προς την Χάγη και τη σολομώντειο λύση στο Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα … (Κάτι που διακρίνεται δια γυμνού οφθαλμού από την ωμή παραδοχή, που έρχεται μετά την αποκάλυψή του ιδιου του Μητσοτάκη για μυστική συμφωνία με τον Ερντογάν στο Βερολίνο, όπου η μοναδική διαφορά (ΑΟΖ-υφαλοκρηπίδα) με την Τουρκία ονομάστηκε μείζονα, δηλαδή αναγνωρίσαμε εμμέσως και τις υπόλοιπες αστήριχτες διεκδικήσεις των επεκτατικών γειτόνων …)

Στο άρθρο γίνεται μια σύντομη ερμηνεία των θέσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη σε σχέση με την Τουρκία όπου αμφισβητείται απόλυτα η στάση του, ενώ ουσιαστικά μιλάει για θέατρο με δεδομένης της θέσεις υποχωρητικότητας της οικογένειας Μητσοτάκη.

Στο άρθρο εγκαλείται και ο Αντώνης Σαμαράς καθώς η ιστοσελίδα απηχεί πλέον τις ακροδεξιές ή «πατριωτικές» φωνές της ΝΔ, ενδεχομένως μετά την αφωνία που επέδειξε ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός, σε σειρά από θέματα, πιθανόν δίνοντας περισσότερη σημασία στην υπόθεση…. Novartis.

Ακολουθεί απόσπασμα από το άρθρο του δεξιού Antinews “Οδεύοντας προς τις Πρέσπες του Αιγαίου”:

“Φυσικά μόνο οι ανόητοι και οι κομματικοί κλακαδόροι βαυκαλίζονται ότι τάχα μου ο Ερντογάν στριμώχτηκε από τις διπλωματικές κινήσεις του Μητσοτάκη, απέσυρε το Oruc Reis και αναγκάζεται σαν βρεγμένη γάτα να συρθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων υπό τους όρους που θέτει η κυβέρνηση.

Τους διαφεύγει βλέπετε το γεγονός ότι την ερχομένη εβδομάδα συγκαλείται ευρωπαϊκή Σύνοδος Κορυφής για να αποφασίσει για την επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία, τις οποίες η Ευρώπη αποφεύγει να επιβάλει εδώ και καιρό για να προστατευθούν οι μπίζνες που κάνει κυρίως η Μέρκελ με τον Ταγίπ.

Και θέλετε να πιστέψουμε τώρα ότι το Oruc Reis σταμάτησε την κρουαζιέρα στο Αιγαίο επειδή σκιάχτηκε από την διπλωματική δεινότητα του Μητσοτάκη.

Είναι προφανές ότι ο Ερντογάν το απέσυρε για να διευκολύνει τους Ευρωπαίους και να μην του επιβάλουν κυρώσεις.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυΐα για να το αντιληφθεί κάποιος… βγάζει μάτι. Εδώ είμαστε και θα το δείτε.

Μην αυταπατάστε, όλα έγιναν με την δέουσα μειοδοσία.

Πρώτα βγήκαν οι λαγοί με το περίφημο καζάν – καζάν. Ακολούθησε η πρωθυπουργική αδελφή κι ο μύχιος πόθος της για συμφωνία με την Τουρκία. Μετά ήρθε η ανάγκη προσφυγής στην Χάγη δια του πρωθυπουργικού στόματος. Και κατόπιν οι προδοτικές συμφωνίες με Ιταλία και Αίγυπτο για δημιουργία τετελεσμένων καθώς και το ιδιότυπο θερμό επεισόδιο με τον Σουλτάνο, ώστε να σκιαχτούν οι Έλληνες από το ενδεχόμενο πολέμου την ώρα που ετοιμάζονται για νέο γύρο φτώχιας, με στόχο να στηρίξουν την απόφαση που θα βγάλει η… σολομώντειος Χάγη.

Κι όλα αυτά με την… αμέριστη συμπαράσταση των «συμμάχων» μας, οι οποίοι νυχθημερόν μας σπρώχνουν προς το ξεπούλημα του Αιγαίου, απαιτώντας παράλληλα και την σύναψη νέων αμυντικών συμφωνιών. Τι νομίζατε, ότι θα έμεναν ικανοποιημένοι μονάχα από την αρπαγή των κοιτασμάτων μας και θα άφηναν τα οπλικά τους συστήματα να αραχνιάσουν;

Μένει να φανεί αν θα ευοδωθεί με επιτυχία ο μητσοτακικός εθνομηδενισμός.

Κάτι που εξαρτάται απολύτως από τις πατριωτικές δυνάμεις της Νέας Δημοκρατίας.

Θα δεχτούν άραγε Σαμαράς και Καραμανλής να βάλουν την υπογραφή τους στην σμίκρυνση της Ελλάδας;

Εξ όσων γνωρίζουμε αμφότεροι με δημόσιες τοποθετήσεις τους το έχουν αρνηθεί.

Ελπίζουμε να κρατήσουν την ίδια στάση όταν ο γαλάζιος ολετήρας δώσει τα χέρια με τον εχθρό στις Πρέσπες του Αιγαίου.

Οι προθέσεις τους θα φανούν στην ψηφοφορία για την κύρωση των μνημόνιων συνεργασίας Αθήνας – Σκοπίων για την ευρωπαϊκή πορεία της γείτονος και την οικονομική συνεργασία των δύο χωρών.

Ναι, σωστά διαβάζετε, ο άνθρωπος που ψηφίστηκε για να ακυρώσει το όνειδος των Πρεσπών στρώνει τώρα το κόκκινο χάλι για την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρώπη και την οικονομική τους ευμάρεια.

Συνιστάται ψυχραιμία στους… σύντροφους κοψοχέρηδες. Αδέλφια περιμένετε την κάλπη, μην πράξετε το απονενοημένο διάβημα και χάσετε την ευκαιρία εκδίκησης για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.

Όσον αφορά τις δυο τελευταίες ελπίδες του έθνους, φρονούμε ότι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Διαφορετικά… αποχαιρετά την, την Ελλάδα που χάνεις.

Θα επανέλθουμε…”

One thought on ““Πρώτα βγήκαν οι λαγοί με το καζάν-καζάν, μετά η Ντόρα με τη λαχτάρα να τα βρούμε με τους Τούρκους, ακολούθησαν οι προδοτικές συμφωνίες με Ιταλία και Αίγυπτο για τη δημιουργία τετελεσμένων και τon Σουλτάνο να απειλεί με θερμό επεισόδιο, και μετά τη σολομώντειο λύση της Χάγης”! Το δεξιό Antinews παρουσιάζει γιατί το “παιχνίδι ήταν στημένο” …

  1. Η μονη λυση να τον ριξουν τα δεξια θρασιμια που αναφερει, αλλα που κοτες, τον εναν τον κρατανε με την NOVARTIS , τον αλλον δωστου ταβερνες και κοψιδια. Δεν σωνεται αλοιως το ΕΘΝΟΣ.

Leave a Reply

twenty − fourteen =

Top