Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ο ειδικός ανακριτής του σκανδάλου Siemens, διάδοχος της Τουλουπάκη στην υπόθεση Novartis;

Ο ειδικός ανακριτής του σκανδάλου Siemens, διάδοχος της Τουλουπάκη στην υπόθεση Novartis;

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η στήλη “Παιχνίδια Εξουσίας” του Βασίλη Σκουρή στον ιστότοπο ieidiseis.gr ο ειδικός ανακριτής στο σκάνδαλο Siemens είναι υποψήφιος για επικεφαλής του Πρωτοδικείου Αθηνών στις αρχαιρεσίες του Σαββάτου και μέσα από μια σειρά “καραμπόλες” μπορεί και να βρεθεί … διάδοχος της Τουλουπάκη στην υπόθεση Novartis!

Γράφει συγκεκριμένα ο Βασίλης Σκουρής στη στήλη του:

“Τον θυμάστε τον Νίκο Ζαγοριανό, τον ειδικό ανακριτή στο σκάνδαλο της Siemens;

Οι περισσότεροι ίσως τον έχετε ξεχάσει, αλλά κανείς δεν χάνεται.

Ο Νίκος Ζαγοριανός, λοιπόν, είναι υποψήφιος στις αρχαιρεσίες του Σαββάτου για τη θέση του επικεφαλής του Πρωτοδικείου Αθηνών, του μεγαλύτερου Πρωτοδικείου της χώρας, που χειρίζεται πολύ σημαντικές υποθέσεις!

Συνυποψήφιοί του είναι η κυρία Φούρλαρη και ο πρόεδρος των Πρωτοδικών Παναγιώτης Λεβενιώτης, που έχει εκδώσει αρκετές φιλεργατικές αποφάσεις!

Ο Νίκος Ζαγοριανός, μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει τη στήριξη πολλών κυβερνητικών παραγόντων, η μάχη όμως παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να έχουμε και ντέρμπι και εκπλήξεις!

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νίκος Ζαγοριανός ελέγχθηκε πειθαρχικά για «χειραγώγηση» της δικαιοσύνης στο σκάνδαλο της Siemens και αν και απαλλάχθηκε, παραμένουν μείζονα ερωτήματα για τους χειρισμούς του.

One thought on “Ο ειδικός ανακριτής του σκανδάλου Siemens, διάδοχος της Τουλουπάκη στην υπόθεση Novartis;

  1. Ο καταλληλοτερος να κουκουλωσει τις αρπαχτες οπως κατεθεσαν οι προστατευομενοι μαρτυρες τα Δεξια μπουμπουκια , το ειχε κανει στο παρελθον με ΖΗΜΕΝΣ και τον κολλητο ΧΡΗΣΤΟΦΟΡΑΚΟ.

Leave a Reply

five × 5 =

Top