Είστε εδώ
Home > FAQ media > “Πραξικόπημα” των καναλαρχών, θέλουν να μην πληρώσουν άλλη δόση! Εκβιασμός

“Πραξικόπημα” των καναλαρχών, θέλουν να μην πληρώσουν άλλη δόση! Εκβιασμός

Αλλαγή στην ημερομηνία καταβολής της δεύτερης δόσης για την άδεια γενικού περιεχομένου πανελλαδικής εμβέλειας επιμένουν να ζητούν τα κανάλια, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real, η οποία έχει οριστεί για τον Ιανουάριο του 2019, για αυτό και ΑΝΤ1, Open, ΣΚΑΪ, Star και ALPHA  επιμένουν,με αλλεπάληλα διαβήματα στο ΕΣΡ,  να γίνεται η καταβολή των δόσεων σε ετήσια βάση μεν, αλλα με την έναρξη κάθε τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή κάθε Σεπτέμβριο.

Τον Σεπτέμβριο, περίοδο εκλογών, θέλουν δήθεν ως μήνα καταβολής της επόμενης δόσης οι καναλάρχες, εκβιάζοντας ουσιαστικά αφού σε προεκλογική περίοδο ακόμα κι αν δεν καταβάλλουν τη δόση κανείς δεν θα τολμήσει να τους κατεβάσει το διακόπτη.

Παράλληλα καταδεικνύουν τους σκοπούς τους να καταργήσουν το νόμο Παππα και να μην πληρώσουν τίποτα από τα 35 εκ. της άδειας (εκτός από την πρώτη δόση που έχει ήδη καταβληθεί) σε  περίπτωση που αλλάξει η πολιτική κατάσταση και έρθει στην εξουσία ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ.

3 thoughts on ““Πραξικόπημα” των καναλαρχών, θέλουν να μην πληρώσουν άλλη δόση! Εκβιασμός

  1. Να μην υποχωρήσει η κυβέρνηση και για μας ,ότι καλύτερο να πάμε το φθινόπωρο στις εκλογές , μόνο με την δημόσια τηλεόραση .

Leave a Reply

Top