Είστε εδώ
Home > FAQ news > Η ΝΔ αναπολεί τις εποχές Αλαβάνου που η Αριστερά ήταν κομπάρσος στο πολιτικό σύστημα…

Η ΝΔ αναπολεί τις εποχές Αλαβάνου που η Αριστερά ήταν κομπάρσος στο πολιτικό σύστημα…

Τους λείπει η “περίοδος Αλαβανου” στο Συνασπισμό και το δείχνουν! Αναπολούν τις εποχές που ο Συνασπισμός έπαιρνε 15% στις δημοσκοπήσεις και … 5% στις κάλπες (και εάν …) και αυτό τους “βγαίνει”! Αντίθετα τρέμουν τον Αλέξη Τσίπρα, που ενώ αυτοί του έδιναν ποσοστά συντριβής στις δηοσκοπ’ησεις, εκείνος πήγε 3 φορές και τους συνέτριψε στις κάλπες, τριπλασιάζοντας … την “πρόθεση ψήφου” που του έδιναν και γι αυτό τον καλούν να … πάρει γραμμή από τον Αλαβάνο που καθόταν να χάσει με τα χέρια κάτω… Η αξιωματική αντιπολίτευση λοιπόν «αλίευσε» φράση που είπε σε συνέντευξή του για να εγκαλέσει τον Αλ Τσίπρα ο … “αριστερός” κ Αλαβάνος ( στο “Βήμα” , που αλλού;) για να του πει ότι “δεν έχει το θάρρος να απαντήσει”.

«Ο κ. Τσίπρας μέσα στην ατμόσφαιρα βούρκου που καλλιεργεί, προσφέρει προεκλογικές κορδέλες και γλειφιτζούρια, σαπίζοντας ακόμη και το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς», είναι η φράση που είπε ο Αλέκος Αλαβάνος στο «Βήμα» και η Νέα Δημοκρατία προσθέτει: «Κατανοούμε τους λόγους που ο κ. Τσίπρας αποφεύγει να σχολιάσει τις ανακοινώσεις της ΝΔ, αλλά γιατί, άραγε, δεν έχει το θάρρος να απαντήσει σε όσα είπε για εκείνον σήμερα ο άνθρωπος που τον έχρισε αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος;».

Να σημειωθεί πάντως ότι εκτός από την προαναφερθείσα φράση, ο Αλέκος Αλαβάνος στην ίδια συνέντευξη κατηγορεί την κυβέρνηση για «την σκανδαλολογία και τον αποπροσανατολισμό» που έχουν δημιουργήσει «ατμόσφαιρα βούρκου» , προφανώς ανατροφοδοτώνατς εκ νέου αυτά που ψιθύριζαν χρόνια στην ευρύτερη αριστερά, ότι δηλαδή κατά βάθος ήταν πάντα ένας “κρυφός θαυμαστής” του Σημίτη, όπως και ότι ο ίδιος δεν μπορεσε ποτέ του να απαλλαγεί ως πολιτικός και μάλιστα ηγετης Αριστερού κόμματος, από την μεγαλοαστική – κακώς εννοούμενη – αβρότητα απέναντι στο σύστημα…

Με πληροφορίες από το newsit.gr

Leave a Reply

Top