Είστε εδώ

“Πιστεύει κανείς πραγματικά ότι 69% των Ελλήνων χρησιμοποιούν σταθερό;”! Ο Ευάγγελος Αντώναρος αποδομεί τη δημοσκόπηση της Metron Analysis στο Βήμα – Πρόταση “βόμβα” για μετάκληση δημοσκόπων από το εξωτερικό με χρηματοδότηση από Ιδρύματα τύπου “Νιάρχος”

Μι ρηξικέλευθη πρόταση για να μει τέλος στο “παράδοξο” των δημοσκοπήσεων στην Ελλάδα, που είναι φανερό πως ούτε καν ο πρωθυπουργός Κυρ Μητσοτάκης δεν εμπιστεύεται πλέον, που τον φέρουν να αποδοκιμάζεται για τις πολιτικές του –πρωτίστως για το σκάνδαλο των υποκλοπών- αλλά στην πρόθεση ψήφου να μην αλλάζει τίποτε … , κατέθεσε ο πρώην Υπ Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευαγγελος Αντώναρος!

Αφορμή η σημερινή δημοσκόπηση εταιρείας στο Βήμα, όπου στα στοιχεία της έρευνας αναφέρεται ότι το 69% των απαντήσεων δόθηκαν μέσω σταθερού τηλεφώνου (και μάλιστα τον Αύγουστο που ο κόσμος λείπει σε διακοπές!). “Πιστεύει κανείς πραγματικά ότι 69% των Ελλήνων χρησιμοποιούν σταθερό;Οι περισσότεροι το έχουν απλά για wifi.Μαλλον αυτο λέει πολλά για αξιοπιστία μετρήσεων.”, σημειωνει ο Ευάγγελος Αντώναρος. Η ανάρτηση:

Στη συνέχεια, σε δύο νέες αναρτήσεις, αναπτύσσει την πρόταση να μετακληθούν 2-3 εγνωσμένης αξίας εταιρείες δημοσκοπήσεων από το εξωτερικό, να πραγματοποιήσουν σφυγμομέτρηση του εκλογικού σώματος στην Ελλάδα, ενώ αναφέρει 2-3 μεγάλα ιδρύματα (Ωνασης,Νιαρχος κ.α.) που μπορούν να αναλάβουν εύκολα το κόστος μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, για την χρηματοσότησή τους! “Εκτός αν κανείς δεν θέλει να μαθει πως σκέφτονται πραγματικά οι Έλληνες…”, σχολιάζει με νόημα ο Ευάγγελος Αντώναρος! Οι αναρτήσεις

One thought on ““Πιστεύει κανείς πραγματικά ότι 69% των Ελλήνων χρησιμοποιούν σταθερό;”! Ο Ευάγγελος Αντώναρος αποδομεί τη δημοσκόπηση της Metron Analysis στο Βήμα – Πρόταση “βόμβα” για μετάκληση δημοσκόπων από το εξωτερικό με χρηματοδότηση από Ιδρύματα τύπου “Νιάρχος”

  1. Το ίδρυμα ΝΙΑΡΧΟΣ; αυτοί θα βάλουν και τα δέντρα να πάρουν μέρος στην ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, όπως φυσικά και το ίδρυμα Σ. ΝΙΑΡΧΟΣ, αμφιβάλει κάποιος;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.