Είστε εδώ

“Βόμβες” Ραγκούση για την υπόθεση των υποκλοπών: “Ο Μητσοτάκης και οι δικηγόροι του, έχουν προτάξει την ποινική του … προστασία!”

Στο ψέμα Γεραπετρίτη για τις συμβάσεις με την Krikel, πίσω από το οποίο βλέπει «οργανωμένη κυβερνητική συγκάλυψη», αναφέρεται με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην υπουργός.

Τον λόγο των αστείρευων ψεμάτων στην Βουλή, στη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας αλλά και στην Εξεταστική που συγκαλείται, από τον ίδιο τον Πρωθυπουγό, από τον Υπ Επικρατείας Γ Γεραπετρίτη – τον  μοναδικό πλέον της “παλιάς φρουράς” του Μαξίμου που παραμένει ενεργά στο πλάι του – αλλά και τις “Ιφιγένειες” του σκανδάλου, αποκαλύπτει σε ανάρτησή του ο Γιάννης Ραγκούσης: Η πάση θυσία ποινική προστασία του Μητσοτάκη!

Συγκεκριμένα με αφορμή δημοσιεύματα σε Καθημερινή και Εθνος ότι οι συμβάσεις του Δημοσίου με την Krikel δεν ήταν μία αλλά συνολικά έξι, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει λόγο για «ψέματα, προσχηματική επίκληση του απορρήτου και παράνομη καταστροφή κρίσιμου αποδεικτικού υλικού»!

Μάλιστα κατηγορεί την κυβέρνηση για «οργανωμένη μέθοδο συγκάλυψης που βρίσκεται σε εξέλιξη» και ότι «ο κ.Μητσοτάκης μαζί με τους δικηγόρους του, έχει προτάξει την ποινική του προστασία ως μείζονα προτεραιότητα». Εισημαίνει δε  πως «όσο επικαλούνται το δήθεν απόρρητο για να προστατεύονται ποινικά, τόσο θα εκτίθενται πολιτικά στη συνείδηση των πολιτών.»

Η ανάρτηση του Γ. Ραγκούση:

Στη Βουλή, στις 17 Ιουνίου – ένα μήνα πριν την υποβολή μήνυσης από τον Ν.Ανδρουλάκη – η κυβέρνηση δια στόματος Γεραπετρίτη δήλωσε σε επίκαιρη ερώτησή μας για το Predator :
“υπάρχει μια μόνο σύμβαση του δημοσίου με την KRIKEL”.
Σήμερα η Καθημερινή αποκαλύπτει (όπως και το Έθνος) :
“6 οι απόρρητες συμβάσεις με KRIKEL”, τις οποίες παραθέτει και αναλυτικά.
Ψέματα, προσχηματική επίκληση του απορρήτου, παράνομη καταστροφή κρίσιμου αποδεικτικού υλικού.
Αυτή είναι η οργανωμένη κυβερνητική μέθοδος συγκάλυψης που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Είναι προφανές ότι ο κ.Μητσοτάκης μαζί με τους δικηγόρους του, έχει προτάξει την ποινική του προστασία ως μείζονα προτεραιότητα.
Όμως πρέπει να γνωρίζει πως όσο επικαλούνται το δήθεν απόρρητο για να προστατεύονται ποινικά, τόσο θα εκτίθενται πολιτικά στη συνείδηση των πολιτών.
Τα ψέματα, η επίκληση του δήθεν απορρήτου για να αποκρύψουν την αλήθεια για το σκάνδαλο των έκνομων υποκλοπών, πολλαπλασιάζει την οργή των πολιτών και συνακόλουθα το πολιτικό κόστος για τη ΝΔ.
Ψέματα, συγκάλυψη,ενοχή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.