Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ο Σωκρ Φάμελλος καταγγέλλει τον Αντρέα Ψυχάρη για λασπολογία και απαντά: Δάνεια με αέρα, μέρος δεύτερο (vid)

Ο Σωκρ Φάμελλος καταγγέλλει τον Αντρέα Ψυχάρη για λασπολογία και απαντά: Δάνεια με αέρα, μέρος δεύτερο (vid)

Μια αναφορά του γιου του Σταύρου Ψυχάρη σε τηλεοπτικό πανελ το πρωί της Κυριακής προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Υπ Περιβάλλοντος και Ενεργειας Σωκρ Φάμελλου. Ο υπουργός καταγγέλλει τον Ανδρέα Ψυχάρη για λασπολογία και δηλώνει ότι θα απαιτήσει να αποκαταστήσει την αλήθεια για τα όσα είπε στον ΣΚΑΪ, στην πρωινή εκπομπή “Ακραίως”

Όπως τονίζει στην αναρτησή του στα social media ο Σωκράτης Φάμελλος: “Λόγω της σημερινής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία συμμετείχα, άργησα να πληροφορηθώ για τη λασπολογία του υιού Ψυχάρη εναντίον μου. Στην πάντα φιλόξενη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, συγκεκριμένα στην πρωινή εκπομπή “Ακραίως”, παρουσία των Χατζή – Καμπουράκη, ο Ανδρέας Ψυχάρης, αδελφός του “γνωστού δανειολήπτη” των 15.000.000 ευρώ με «αέρα», όπως ο ίδιος είχε δηλώσει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη διερεύνηση των δανείων κομμάτων και ΜΜΕ, τόλμησε να αναφερθεί – μεταξύ άλλων – στο στεγαστικό μου δάνειο και σε υποτιθέμενη έλλειψη εγγυήσεων εκ μέρους μου.”, και προσθέτει: “Το εν λόγω στεγαστικό δάνειο έλαβα το 2006 και αφορά στην οικογενειακή μου πρώτη κατοικία, που αποτελεί και την εγγύηση του δανείου μου. Ήταν ύψους 200.000 ευρώ και 20ετους διάρκειας και φυσικά είναι απολύτως ενήμερο και αποπληρωνεται κανονικά, χωρίς καμία αλλαγή των αρχικών όρων της σύμβασης.Το 2006, ως κοινός θνητός, εννοείται πως δεν έλαβα κανένα δάνειο «με αέρα». Συνεπώς, δεν κινδυνεύω με κατάσχεση του ακινήτου μου, όπως ο ίδιος ο κ. Ανδρέας Ψυχάρης δήλωσε στην ίδια εκπομπή ότι συμβαίνει με τα ακίνητα για τα δάνεια (του αδερφού του) Ψυχάρη. Είναι προφανές για εμένα ότι σε συνεργασία με τους νομικούς μου συμβούλους θα προβώ αύριο στις προβλεπόμενες ενέργειες κατά του κ. Ανδρέα Ψυχάρη και θα απαιτήσω να αποκαταστήσει την αλήθεια….”

Στο 9.50′ του βίντεο της εκπομπής η επιμαχη αναφορά από τον Αντρέα Ψυχάρη:

One thought on “Ο Σωκρ Φάμελλος καταγγέλλει τον Αντρέα Ψυχάρη για λασπολογία και απαντά: Δάνεια με αέρα, μέρος δεύτερο (vid)

Leave a Reply

Top