Είστε εδώ
Home > FAQ news > Η “μυστική” απολογία του Νίκου Γεωργιάδη 

Η “μυστική” απολογία του Νίκου Γεωργιάδη 

Ρεπορτάζ του Documento και του Άρη Επιτροπάκη, φέρνει στο φως μυστική σύσκεψη που διεξήχθη το βράδυ της Πέμπτης στην Πειραιώς, λίγο πριν πετάξει για Ρουμανία ο Νίκος γεωργιάδης, στην οποία ο καταδικασθείς πρωτόδικα για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων κλήθηκε να “απολογηθεί”!

Ο Νίκος Γεωργιάδης, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, εκλήθη συγκεκριμένα από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε κλειστή σύσκεψη με τους συνεργάτες του να “απολογηθεί”, με τον καταδικασθέντα πλέον πρώην βουλευτή της ΝΔ να “ομολογεί”, σύμφωνα με το Documento, ότι “είναι «αληθή» όσα συνέβησαν στη Μολδαβία, αλλά, όπως ισχυρίστηκε, «νόμιζε» ότι τα παιδιά «ήταν ενήλικα»”…

Το ρεπορτάζ του Άρη Επιτροπάκη αναφέρει ακόμα, επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές, ότι από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη σήμανε συναγερμός στην Πειραιώς και ότι σε σύσκεψη που έγινε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης μεταξύ του προέδρου της ΝΔ και στενών συνεργατών του αποφασίστηκε να επικοινωνήσουν αμέσως με όλους τους φίλους τους: καναλάρχες, ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών σταθμών και ηλεκτρονικών σελίδων ώστε να μην υπάρχουν αναφορές στη στενή σχέση Μητσοτάκη – Ν. Γεωργιάδη.

“Οι… φίλοι τους πράγματι ανταποκρίθηκαν στο «γαλάζιο» κάλεσμα και ο καθείς από την πλευρά του έπραξε τα δέοντα για να προστατεύσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ωστόσο ένα θέμα τόσο μεγάλο (ακόμη μεγαλύτερες είναι οι πολιτικές ευθύνες του Κυρ. Μητσοτάκη) δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητη την πλειονότητα των «γαλάζιων» βουλευτών και στελεχών. Και αυτό διότι ο Ν. Γεωργιάδης με τις ποινικά κολάσιμες πράξεις του επέφερε καίριο πλήγμα στη θεοσεβούμενη και βαθιά συντηρητική ΝΔ. Τέλος να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν σπάσει τα τηλέφωνα στην Πειραιώς από χιλιάδες οπαδούς του κόμματος που διαμαρτύρονται για την κάλυψη και στήριξη που δίνει η ηγεσία της ΝΔ στον Ν. Γεωργιάδη”.

ΥΓ του thefaq: Και το ερώτημα είναι, εάν ο Νίκος Γεωργιάδης έχει απομακρυνθεί από το περιβάλλον του προέδρου από το 2016, και οι στενοί συνεργάτες του Μητσοτάκη, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και Κώστας Κυρανάκης δεν πήγαν με εντολή Μητσοτάκη να τον υπερασπιστούν στο Δικαστήριο, τότε γιατί κλήθηκε – αν όντως ισχύει – να “απολογηθεί” στον πρόεδρο της ΝΔ και το επιτελείο του και να δώσει εξηγήσεις ;…

Leave a Reply

Top