Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Καρφιά” Νίκου Παππά για Μητσοτάκη – Στουρνάρα! “Πρώτη φορά η ΝΔ από την εποχή του Έβερτ αποφεύγει την ανοιχτή συγκέντρωση στην Αθήνα – Κάθε φορά που η οικονομία πάει καλά ο Στουρνάρας …παρεμβαίνει!” (vid)

“Καρφιά” Νίκου Παππά για Μητσοτάκη – Στουρνάρα! “Πρώτη φορά η ΝΔ από την εποχή του Έβερτ αποφεύγει την ανοιχτή συγκέντρωση στην Αθήνα – Κάθε φορά που η οικονομία πάει καλά ο Στουρνάρας …παρεμβαίνει!” (vid)

Οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας επανέλαβε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτική,Νίκος Παππάς εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ και στην εκπομπή “Πρωϊνή Βάρδια” ( Μ.Νιφλής, Κ.Αλατζάς,Β.Κεχαγιά και Κ.Παπαχλιμίντζος)  ο Ν Παππάς χαρακτήρισε σπασμωδική την κίνηση της ΝΔ να ζητήσει από το ΕΣΡ να απαγορευτεί η μετάδοση της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος.

Όπως τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, για πρώτη φορά και από την εποχή του αείμνηστου Μιλτιάδη Έβερτ, η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφεύγει να κάνει ανοιχτή συγκέντρωση στην Αθήνα και επιλέγει έναν κλειστό χώρο. Όπως είπε ο κ. Παππάς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τερματίσει δεύτερος στις εκλογές.

 Επίθεση στο Γιάννη Στουρνάρα

Παράλληλα, ο Νίκος Παππάς αναφερόμενος στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρα ανέφερε ότι ήταν ο πιο αποτυχημένος υπουργός Οικονομικών στη διάρκεια της κρίσης και τόνισε ότι κάθε φορά που πάει καλά η οικονομία, ο κ. Στουρνάρας παρεμβαίνει για να κάνει συστάσεις. Δεν κοιτάει τη δουλειά του και κατά το παρελθόν έχει κάνει ακραίες δηλώσεις, σημείωσε.

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

Top