Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Δεν σε θέλουμε καλό κοπέλι. Άντε τραβά έρχεται η νίκη”! Απίστευτη υποδοχή Τσίπρα από τους σεισμόπληκτους στην Κρήτη (vid)

“Δεν σε θέλουμε καλό κοπέλι. Άντε τραβά έρχεται η νίκη”! Απίστευτη υποδοχή Τσίπρα από τους σεισμόπληκτους στην Κρήτη (vid)

Σαν αποκούμπι στην απελπισία τους από την κρατική αδράνεια, αλλά και σαν τον αυριανό Πρωθυπουργό, υποδέχτηκαν οι σεισμόπληκτοι στο Αρκαλοχώρι του Ηρακλείου τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα, που από το πρωί επισκέπτεται τις σεισμόπληκτες περιοχές στην Κρήτη.

«Είναι έτοιμος ο λαός Πρόεδρε, εσένα περιμένουμε Δεν σε θέλουμε καλό κοπέλι Άντε τραβά έρχεται η νίκη» είναι μερικά από όσα του απηύθυναν οι κάτοικοι της περιοχής που του επεφύλαξαν ηγετική υποδοχή, όπως φαίνεται και ακούγεται και στο βίντεο. Ανάμεσα σε αυτούς που του μίλησαν ήταν και ένας κάτοικος του Αρκαλοχωρίου ο οποίος τον καλωσόρισε με μία μαντινάδα μέσα από την οποία θέλησε να τονίσει την μεγάλη ανάγκη για βοήθεια από όλους τους πολιτικούς. “Γι αυτό είμαι εδώ” του απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας

Τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

Εντυπωσιακή ήταν και θερμή υποδοχή μαθητών σχολείου στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και η έκδηλη χαρά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Αφήστε μια απάντηση

Top