Είστε εδώ

Παρακίνηση σε “πράξεις βίας” από Φαήλο, που … απειλεί την κυβέρνηση με νέο “Γουδί”!

Άραγε οι “ευαίσθητοι” εισαγγελείς τι κάνουν; Πέρα από κούλουμα…(το τελευταίο περί κυπαρισιών δεν είναι παρακίνηση σε πράξη βίας;;;)

«Αυτοί που κυβερνούν σήμερα είναι οι καλύτεροι μαθητές του εσμού των ολοκληρωτικών μηδενιστών, που αυτοκτονικά εργοδότησε ο λαός και ανέχτηκε ή και σιγόνταρε η κεντροδεξιά. Ας προσέχαμε και να γίνει μάθημα για το μέλλον. Δεν ανατρέφεις φίδια στον κόρφο του λαού. Τους λειώνεις το κεφάλι.
Η απάντηση της Δεξιάς, Κεντροδεξιάς (sic!) πείτε την όπως θέλετε, πρέπει να είναι εξίσου ιδεολογική αλλά και ορθολογική, σε αντίθεση με τον ανορθολογισμό της ανιστόρητης και καταστροφικής πολιτικής του ψιλοηγεμόνα της Βλαχίας, που πήγε σκυφτός στην Σμύρνη της Γενοκτονίας, της αρπαγής και του αίματος για να λουστράρει τα σκαρπίνια του Νταβούτογλου. Η απάντηση μας πρέπει να είναι ιδεολογική κι η στάση μας δυο φορές πιο σκληρή από την δική τους. Η καρδιά κι η Ιστορία των Ελλήνων θα είναι μαζί μας, αν κάνουμε το καθήκον μας.
Εάν θα χορεύουμε καντρίλιες στο παράφωνο βιολί της πολιτικής «ορθότητας», αν ο αστικός χώρος δεν κάνει τα αυτονόητα απέναντι στο Έθνος και την Πατρίδα, τότε το κενό θα το καλύψουν άλλοι κι από την πολυδιάσπαση του χώρου των εθνικών αστικών αξιών θα βγει πάλι ωφελημένη η τυχοδιωκτική αριστερά, που ήδη προδίδει τα εθνικά συμφέροντα.
Η Πατρίδα είναι το κοινό μας σπίτι. Δεν μπορούμε αδρανείς να παρακολουθούμε την αριστερά των φρικιών και το κράτος συμμορία του Ερντογάν να το διαλύουν.
Δεν υπάρχει πλέον χώρος για δισταγμούς και αστικές ευγένειες.
Όποιοι υπονομεύουν με αυτό τον τρόπο την εθνική ασφάλεια και συνοχή πρέπει να πληρώσουν. Δεν χωράνε κολλητηλίκια με αυτούς, ούτε αβρότητες. Δεν μπορεί να υπάρξει εθνική ενότητα με ανθρώπους που δεν πιστεύουν στο Έθνος, το μισούν και διαλύουν την χώρα.
Ανεβαίνοντας την Μεσογείων δεξιά έξι κυπαρίσσια φυτεύτηκαν μετά το 1922, εις μνήμιν. Ε, να τους τάξουμε κι άλλα έξι. Είναι καλό ν’ αυξάνεται το πράσινο, δεν είναι;»
(Αποσπάσματα από άρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη που φιλοξενείται στο ιστολόγιο Ζήση)
Αυτό που ξεχνάει βέβαια να υπενθυμίσει στον παροξυσμό του «εθνι-σμού» του, ο πρώην σύμβουλος Σαμαρά είναι το από ποια παράταξη και από ποιο πολιτικό χώρο προήλθαν οι δωσίλογοι των Ναζί, ποιες χούντες εθνικιστών προκάλεσαν τον Αττίλα στην Κύπρο, ποια ολιγαρχία οδήγησε στην Μικρασιατική καταστροφή, ποιοι αρνήθηκαν την βοήθεια και την αλληλεγγύη στους 1εκ. πρόσφυγες που έφτασαν το 1922 από τη Μ. Ασία, ποιοι ανέτρεψαν δημοκρατικές κυβερνήσεις στην Ελλάδα με ψήφους στα …καταπράσινα δέντρα, ποιοι έκλεισαν σε εξορίες και κάτεργα τους πολιτικούς αντιπάλους τους, ποιοι βάφτιζαν προδότη ακόμα και το Γλέζο, ποιοι εκτέλεσαν το Μπελογιάννη και το Λαμπράκη, ποιοι ευνοήθηκαν από το μεγάλο κεφάλαιο και τη διαφθορά και τόσα άλλα από τα έργα και τις ημέρες του δικού του «κεντροδεξιού» όπως τον ονομάζει χώρου που επιβάλλει διαχρονικά τις απόψεις του με βία, μαχαίρια, όπλα και φανατισμό.
ΥΓ: Με τον όρο Δίκη των έξι έχει καταγραφεί στην ελληνική ιστορία η δίκη ενώπιον έκτακτου στρατοδικείου στο οποίο παραπέμφθηκαν από την Επαναστατική Επιτροπή που είχε αναλάβει την εξουσία με την επανάσταση του 1922 για να τιμωρηθούν οι θεωρούμενοι ως υπεύθυνοι για τις συνέπειες της Μικρασιατικής εκστρατείας, κοινώς για την Μικρασιατική Καταστροφή: Γεώργιος Χατζανέστης, διοικητής της στρατιάς της Μικράς Ασίας, Δημήτριος Γούναρης, πρώην πρωθυπουργός, Μιχαήλ Γούδας, υποναύαρχος και πρώην υπουργός, Ξενοφών Στρατηγός, υποστράτηγος και πρώην υπουργός, Νικόλαος Στράτος, πρώην πρωθυπουργός, Πέτρος Πρωτοπαπαδάκης, πρώην πρωθυπουργός, Νικόλαος Θεοτόκης και Γεώργιος Μπαλτατζής, υπουργοί επι των στρατιωτικών και οικονομικών στην κυβέρνηση Γούναρη αντίστοιχα. Οι έξι ανωτέρω εκτελέστηκαν διά τουφεκισμού στις εγκαταστάσεις του στρατού στο Γουδί τον Νοέμβριο εκείνης της χρονιάς ...
Πηγή: efsyn.gr

Μια σκέψη στο “Παρακίνηση σε “πράξεις βίας” από Φαήλο, που … απειλεί την κυβέρνηση με νέο “Γουδί”!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *