Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ο Τσίπρας “πετάει το γάντι” προσωπικά στον Μητσοτάκη: Αγνόησε τι σου λένε οι επικοινωνιολόγοι σου και έλα σε ντιμπέιτ (βίντεο)

Ο Τσίπρας “πετάει το γάντι” προσωπικά στον Μητσοτάκη: Αγνόησε τι σου λένε οι επικοινωνιολόγοι σου και έλα σε ντιμπέιτ (βίντεο)

Το γάντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη πέταξε για ακόμη μία φορά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος κάλεσε τον επικεφαλής της ΝΔ να τηρήσει τις δεσμεύσεις του ότι θα πάει σε τηλεοπτική αναμέτρηση μόλις προκηρυχθούν εκλογές. Τον κάλεσε να τηρήσει το λόγο του, να αγνοήσει τους επικοινωνιολόγους και να πάει να συζητήσει ανοιχτά “όποτε θέλει, όπου θέλει”.

Όπως γράφει ο πρωθυπουργός στον λογαριασμό του στο Twitter:

“Κύριε Μητσοτάκη τα υπόλοιπα κόμματα δήλωσαν πως αδυνατούν να παραβρεθούν στο debate της 1ης Ιουλίου. Eσείς όμως, στις 8 Μαΐου, δεσμευθήκατε ότι θα έρθετε σε τηλεοπτική αναμέτρηση -και μάλιστα σε όσες επιθυμώ- μόλις προκηρυχθούν εκλογές. Τόσο πολύ υποτιμάτε τις δεσμεύσεις σας;

Τόσο πολύ υποτιμάτε το πρόγραμμά σας; Μένουν 10 μέρες ακόμα. Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας. Να αγνοήσετε τους επικοινωνιολόγους & να έρθετε να συζητήσουμε ανοιχτά & χωρίς φόβο για όλα τα θέματα, ενώπιον του λαού. Όποτε θέλετε. Όπου θέλετε. Θα αναμένω εκ νέου την απάντησή σας”.

Leave a Reply

Top