Είστε εδώ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αποκλείει οποιοδήποτε ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τη ΝΔ αλλά … κηρύττει και επίσημα τέλος στο “διμέτωπο” και βάζει ως στόχο τον ΣΥΡΙΖΑ!

«Το πρόβλημα» είναι ο ΣΥΡΙΖΑ…

Τη μεταστροφή του διμέτωπου του ΠΑΣΟΚ σε μονομέτωπο επιβεβαίωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ορίζοντας ως βασικό αντίπαλό του στον δρόμο προς τις δεύτερες κάλπες τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σε συνέντευξη στον Ant1 υποστήριξε ότι το πρόβλημα είναι η αντιπολίτευση, βάζοντας έτσι σε δεύτερο πλάνο την κριτική προς τη ΝΔ.

Ερωτηθείς αν το ΠΑΣΟΚ θα συγκυβερνήσει με τη ΝΔ, κάτι που έχουν αφήσει ορθάνοιχτο τόσο η Κατερίνα Μπατζελή όσο και η Μιλένα Αποστολάκη, ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θα κάνει κυβέρνηση είτε μόνος του είτε με άλλο κόμμα»

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Κύριε Χατζηνικολάου, βάζετε ένα ζήτημα. Τι είναι πιθανόν, να έχουμε ακυβερνησία; Μα είναι δυνατόν να το λέμε αυτό στο πιθανότερο σενάριο μετά από αυτό που συνέβη την Κυριακή; Όχι. Το πρόβλημα είναι άλλο. Είναι η αντιπολίτευση» υποστήριξε και συμπλήρωσε:

«Δεν έχει ξαναγίνει στην μεταπολίτευση πότε ξανά η κυβέρνηση από την αντιπολίτευση 20 μονάδες διαφορά. Άρα μιλάμε για κάτι πρωτοφανές που δεν είναι υγιές. Δεν τα έχει κάνει όλα καλά ο Μητσοτάκης. Πρέπει να υπάρξει μία ισχυρή αντιπολίτευση, ένα ισχυρό κόμμα, προοδευτικό, δημοκρατικό που θα είναι κόμμα προγραμματικής αντιπολίτευσης για να παίξει έναν ρόλο για την ποιότητα της δημοκρατίας μας».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε σαφές πως δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία ακόμα και αν λείπουν 2 -3 έδρες προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση. Αναγνώρισε την «καθαρή νίκη» της Νέας Δημοκρατίας – και σημείωσε ότι είναι πρωτοφανής η διαφορά των 20 μονάδων που εξασφάλισε ο κ. Μητσοτάκης, κατηγορώντας για αυτό τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *