Είστε εδώ

ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Μιλένας για δυνητική συνεργασία ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ: “Δεν θέλει αντιπολίτευση σε μία ανεξέλεγκτη ΝΔ αλλά αναβίωση της συγκυβέρνησής τους”

Την διγλωσσία του ΠΑΣΟΚ σχετικά με ενδεχόμενη συγκυβέρνηση εφόσον απαιτηθεί μετά τις νέες κάλπες, με τη ΝΔ, κριτικάρει με δηκτικό τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Τα αλλεπάλληλα μηνύματα των στελεχών του επιβεβαιώνουν πως το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει αντιπολίτευση σε μία ανεξέλεγκτη ΝΔ αλλά αναβίωση της συγκυβέρνησής τους» τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με τις δηλώσεις στελεχών της Χαριλάου Τρικούπη για ενδεχόμενη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία.

Υπενθυμίζεται ότι η εκλεγείσα με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Βόρειο Τομέα Αθηνών Μελίνα Αποστολάκη σε συνέντευξή της όχι μόνο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ, αλλά διαβεβαίωσε ότι «βεβαίως» θα το κάνει σε περίπτωση που μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου δεν προκύψει αυτοδυναμία. Είχε προηγηθεί η συνέντευξη της υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ Κατερίνας Μπατζελή η οποία επίσης δεν απέκλεισε το σενάριο συνεργασίας με τη ΝΔ μετά τις δεύτερες κάλπες.

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Μετά την κα Μπατζελή και η εκλεγμένη βουλευτής κα Μιλένα Αποστολάκη παραδέχθηκε πως το ΠΑΣΟΚ «βεβαίως» θα μπορούσε να κυβερνήσει με τη ΝΔ.

Τα αλλεπάλληλα μηνύματα των στελεχών του επιβεβαιώνουν πως το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει αντιπολίτευση σε μία ανεξέλεγκτη ΝΔ αλλά αναβίωση της συγκυβέρνησής τους.

Πηγή: avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *