Είστε εδώ
Home > FAQ news > Νέος Δήμαρχος για τον Δήμο Θηβαίων

Νέος Δήμαρχος για τον Δήμο Θηβαίων

Με αέρα ανανέωσης βαδίζουμε στην τελική ευθεία των Αυτοδιοικητικών εκλογών. Μια νέα παρουσία που έχει συζητηθεί έντονα και έχει προκαλέσει αίσθηση, στα πολιτικά πράγματα αποτελεί αυτή του Υποψήφιου Δημάρχου Θηβαίων Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Ανεξάρτητος ο υποψήφιος Δήμαρχος του ιστορικού Δήμου, αναδεικνείεται σε μια υπολογίσιμη δύναμη, καθώς τον χαρακτηρίζει επικοινωνιακή άνεση και είναι αγαπητός σε όλο τον κόσμο.

Χαρακτηριστικό του γνώρισμα, είναι ότι μιλάει μια γλώσσα σύγχρονη αλλά και ειλικρινή, πράγμα που τον κάνει να ξεχωρίζει απο τους υπόλοιπους διεκδικητές του Δήμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες καθημερινά πραγματοποιεί εξορμήσεις απο άκρη σε άκρη του Δήμου, συζητώντας με τους πολίτες για τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Ο ίδιος φωτογραφίζεται χαμογελαστός και «χωρίς γραβάτα» στη συνοικία των Αγίων Θεοδώρων της Θήβας, κατά την διάρκεια επίσκεψης του στην περιοχή.

Ιδιαίτερη έμφαση φαίνεται να δίνει μέσα απο το πρόγραμμα του τόσο στην καθημερινότητα και στην ποιότητα ζωής των πολιτών όσο και στους νέους και στις νέες, στα προβλήματα και στους προβληματισμούς τους και ιδιαίτερα στο θέμα της ανεργίας που πλήτει μεγάλο μέρος της νεολαίας μας.

” Θέλουμε να δώσουμε κίνητρα στα παιδιά μας να μείνουν στον τόπο τους” δηλώνει χαρακτηριστικά :”Η νέα γενιά έχει να δώσει πολλά στην πόλη και το Δήμο μας και οφείλουμε να δώσουμε την δυνατότητα σε όλους τους νέους μας να αποτελέσουν τους πυλώνες ανάπτυξης και ευημερίας για την περιοχή! Έχουμε την θέληση, έχουμε και τις λύσεις” λέει με σιγουριά ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

Στη δήλωσή του ο κ. Παπαβασιλείου επισημαίνει: «Σέβομαι και τιμώ την προσπάθεια και των υπόλοιπων υποψηφίων για την διεκδίκηση του Δήμου Θηβαίων, όμως σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή, ο Δήμος Θηβαίων έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα, διαφορετική νοοτροπία και φρέσκες ιδέες. Πιστεύω σε μια περισσότερο συμμετοχική παράταξη και νομίζω πως τώρα είναι η στιγμή να τολμήσουμε να πάμε κόντρα σε ό,τι μας κρατάει πίσω. Για το λόγο αυτό θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θηβαίων.»

Leave a Reply

Top