Είστε εδώ

Νέο τσαλάκωμα εν όψει; Παρέμβαση Σαμαρά μετα από του Καραμανλή βλέπει το … πατριωτικό Antinews!

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα antinews.gr, που εκφράζει θέσεις ακροδεξιά της ΝΔ, αναφέρει ότι λίαν συντόμως θα παρέμβει και ο Αντώνης Σαμαράς, γεγονός που θα δυναμιτίσει ακόμη περισσότερο το κλίμα στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος.

– Διαβάστε: Όρθωσε ανάστημα! Ο Καραμανλής αποτελείωσε παρακράτος και Μητσοτάκη! Απαίτησε να πει ποιοι και γιατί παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη και ποιοι και πως το ενέκριναν: «Η επίκληση του απορρήτου υποτάσσεται στην ανάγκη κάθαρσης του δημοσίου βίου» (vid)

– Διαβάστε: “Έσφαξε” τον Μητσοτάκη με μια μαντινάδα για τον … Κεφαλογιάννη: “Άλλο το να’σαι αετός και άλλο να τον κάνεις, άλλα το να θωρείς κορφές και άλλο να τις φτάνεις..” (vid), αλλά και με απόφθεγμα του Τσώρτσιλ: “Με ακεραιότητα, τίποτα άλλο δεν μετράει. Χωρίς ακεραιότητα, τίποτα άλλο δεν μετράει”

«Πάντως, οι πανικόβλητες αντιδράσεις του Μαξίμου (διαρροές με μπηχτές και σκαιότατες επιθέσεις από φιλοκυβερνητικά μέσα), έδειξαν ότι Καραμανλής-Μητσοτάκης δε δύνανται πια να συγκατοικήσουν στον ίδιο χώρο. Φανταστείτε πόσο θα επιβαρυνθεί το όλο κλίμα, όταν θα παρεμβεί κι ο Σαμαράς (σύντομα λένε οι πληροφορίες μας). Και φανταστείτε επίσης, πόσο θα επηρεάσει η ρήξη Καραμανλή-Σαμαρά με Μητσοτάκη το εκλογικό αποτέλεσμα», αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα του antinews.gr με τίτλο «Παρέμβαση Καραμανλή για υποκλοπές: Η αρχή του τέλους του Μητσοτάκη;», το οποίο μάλιστα συνοδεύεται από μία άκρως περιγραφική φωτογραφία με τη σήμανση «Exit».

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται επίσης με νόημα ότι ο πρωθυπουργός «θα πρέπει να κατανοήσει ότι πλέον θεωρείται ξένο σώμα στη ΝΔ» και πως «αν συνεχίσει να λειτουργεί εμμονικά, βαυκαλιζόμενος ότι στο τέλος θα πείσει τον λαό ότι δεν ευθύνεται για την ολοκληρωτική κατρακύλα που βιώνει η χώρα επί διακυβέρνησής του, η βλάβη που θα υποστεί η παράταξη θα είναι ανήκεστος. Συνεπώς, για να αποφευχθεί το μοιραίο, αποτελεί μονόδρομο η αυτονόητη για την περίσταση πράξη. Ήτοι, η παραίτηση».

Πιο ξεκάθαρα δεν μπορούσαν να τεθούν τα μηνύματα από την «ακροδεξιά πολυκατοικία» προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη…

Πηγή: documentonews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.