Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Νέο “χτύπημα” Μάνου παίρνει “αμπάριζα” Μητσοτάκη-κυβέρνηση: Πράξη αναξιοπιστίας η αναβολή και…βλέπουμε της κατεδάφισης των αυθαιρέτων

Νέο “χτύπημα” Μάνου παίρνει “αμπάριζα” Μητσοτάκη-κυβέρνηση: Πράξη αναξιοπιστίας η αναβολή και…βλέπουμε της κατεδάφισης των αυθαιρέτων

Μετά τη σφοδρή κριτική που άσκησε στην κυβέρνηση για την ανικανότητα διαχείρισης της πρόσφατης κακοκαιρίας, όταν και έμεινε για μέρες χωρίς ρεύμα και νερό στο σπίτι του, ο Στέφανος Μάνος με ανάρτησή του στο Twitter επανήλθε με νέο χτύπημα κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Αυτή τη φορά αφορμή ήταν η αναβολή μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου των δρομολογημένων κατεδαφίσεων αυθαιρέτων σε αιγιαλό και ρέματα που ανέστειλε η κυβέρνηση με τροπολογία που πέρασε νύχτα και υπέγραφε ο υπουργός Περιβάλλοντος Κ.Σκρέκας και 11 ακόμα υπουργοί της ΝΔ.

Ο Στέφανος Μάνος χαρακτηρίζει την απόφαση της αναστολής και…βλέπουμε ως “κυβερνητική πράξη αναξιοπιστίας” ενώ καλεί τους ακολούθους του να αναρωτηθούν για το ρόλο των βουλευτών της ΝΔ. “Διαμαρτυρήθηκε έστω ένας για τη νυχτερινή τροπολογία;” γράφει.

Αναλυτικά οι αναρτήσεις του Στέφανου Μάνου:

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε δρομολογήσει την κατεδάφιση αυθαιρέτων στον αιγιαλό που είχαν τελεσιδικήσει δικαστικά. Βρήκε τα κονδύλια, συνήψε συμβάσεις κατεδάφισης. Προχθές η ίδια κυβέρνηση με νυχτερινή τροπολογία ανέστειλε τη νομιμότητα μέχρι τέλος Οκτωβρίου και μετά… βλέπουμε!

Θέλω να σας προτρέψω να γράψετε με λίγα λόγια πως χαρακτηρίζετε την κυβερνητική αυτή πράξη αναξιοπιστίας. Κομματική φαυλότητα; Δώρο στους ξενοδόχους της Κρήτης και της Χαλκιδικής; Συμπαιγνία με το ΤΕΕ; Αθλιότητα που εξομοιώνει τη Ν.Δ. με το ΣΥΡΙΖΑ;

Θέλω επίσης να αναρωτηθείτε για το ρόλο των βουλευτών της Ν.Δ. Διαμαρτυρήθηκε, έστω ένας, για τη νυχτερινή τροπολογία; Τη τροπολογία καταδίκασε χθες σε κύριο άρθρο η Καθημερινή.

Leave a Reply

three × 4 =

Top