Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ν.Παππάς: Κατ’ ιδίαν συνάντηση Τσίπρα – Γεννηματά είναι δυνατή – Η Ελλάδα χρειάζεται Αριστερή προοδευτική διακυβέρνηση για να βγει από την κρίση … (ηχητικό)

Ν.Παππάς: Κατ’ ιδίαν συνάντηση Τσίπρα – Γεννηματά είναι δυνατή – Η Ελλάδα χρειάζεται Αριστερή προοδευτική διακυβέρνηση για να βγει από την κρίση … (ηχητικό)

Οι συζητήσεις για συνεργασία γίνονται με βάση τα προγράμματα είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 στην εκπομπή του Βασίλη Σκουρή και της Αγγελικής Σπανού, ο Νίκος Παππάς, επιβεβαιώνοντας ότι μια συνάντηση Τσίπρα – Γεννηματά είναι δυνατή, ενώ συμπλήρωσε ότι οι προτάσεις της Φώφης Γεννηματά για την υγεία και το ΕΣΠΑ είναι ενδιαφέρουσες καλώντας το Κίνημα Αλλαγής να εξειδικεύσει τις προτάσεις του.

Όπως είπε με νόημα “δεν θα έβλεπε ως αναπάντεχη μια συζήτηση με το Κίνημα Αλλαγής για την αναθεώρηση του Συντάγματος”

Αναφερόμενος στη φράση του Αντώνη Σαμαρά στο άρθρο του στην Καθημερινή ότι ΝΔ και Κίνημα Αλλαγής έχουν ένα έργο να υπερασπιστούν, σημείωσε ότι “η ΝΔ δείχνει πως θα παει στις εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2019 με το επιχείρημα ότι πέτυχε το εγχείρημα της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου”.

Σημείωσε μάλιστα ότι ο κ. Σαμαράς είναι γνωστός για τις ακραίες απόψεις του και ο κ. Μητσοτάκης έχει εγκλωβιστεί σε μια διαδικασία που οδηγεί τους πολίτες να σκεφτούν πως η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν ήταν καλή για τον τόπο.

Για το Σκοπιανό είπε ότι η ΝΔ έκανε μια εκκωφαντική μετακίνση στη στάση της σχετικά με την ονομασία, ενώ για την πιστοληπτική γραμμή είπε ότι οι ίδιοι που αποθέωναν ν την ολοκλήρωση των μνημονίων, τώρα την ελεεινολογούν ως καταστροφή”.

One thought on “Ν.Παππάς: Κατ’ ιδίαν συνάντηση Τσίπρα – Γεννηματά είναι δυνατή – Η Ελλάδα χρειάζεται Αριστερή προοδευτική διακυβέρνηση για να βγει από την κρίση … (ηχητικό)

  1. Κάποιος να μας πει πως γίνεται το “κίνημα αλλαγής” να θέλει αλλαγή (ετσι δε λεει;) και την ίδια ώρα να έχει “έργο να υπερασπίσει” μαζί με τους ακροδεξιους πρώην συνεργάτες τους.
    Λοιπόν καμία συνεργασία με ένα τέτοιο μόρφωμα όπως το “κίνημα αλλαγής” δε μπορεί να οδηγήσει σε αριστερή διακυβέρνηση.

Leave a Reply

Top