Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Μοιράζει “φάπες” ο Πολάκης για την Aegean: Δεν το μάθατε κύριε Βασιλάκη μου ότι ζούμε στον καπιταλισμό; Να την αγοράσει το δημόσιο 2 ευρώ, 1 την πούλησε ο Χατζηδάκης, θα γράψετε και κέρδος!

Μοιράζει “φάπες” ο Πολάκης για την Aegean: Δεν το μάθατε κύριε Βασιλάκη μου ότι ζούμε στον καπιταλισμό; Να την αγοράσει το δημόσιο 2 ευρώ, 1 την πούλησε ο Χατζηδάκης, θα γράψετε και κέρδος!

Με μία ανάρτηση “περιβόλι” ο Παύλος Πολάκης σχολιάζει τα όσα είπε ο πρόεδρος της Aegean περί ανάγκης κρατικής στήριξης της εταιρείας ενώ ταυτόχρονα όμως απέρριψε κάθε κουβέντα κρατικοποίησής της.

Ο πρώην αν.Υπουργός Υγείας επισημαίνει πάντως ότι εκφράζει, όπως πριν μερικές ημέρες ο Άκης Σκέρτσος, προσωπική γνώμη για να “μην αρχίσετε τα «επιτίθεται ο Συριζα στην υγιή επιχειρηματικότητα»”.

Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη:

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΟΥ;;;
1)Δεν το μάθατε πως ζούμε στον καπιταλισμό κατ αρχήν; Ρωτήστε τον κύριο Θεοδωρικακο να σας το εξηγήσει !
2) Δηλαδή μας λέτε «πλήρωνε βλάκα φορολογούμενε ,τον ιδιωτικό μου αερομεταφορέα ,σώσε τον τώρα που έχει ζημιές και πάλι μόνος μου στα κέρδη».
3) Σας προτείνω να αγοράσει την Aegean το ελληνικό δημόσιο με 2 (δυο) ευρώ.Με 1(ένα) ευρώ ειχε πουληθεί από το Χατζηδακη στο Βγενόπουλο η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ. Θα γράψετε και κέρδος στα βιβλία από την πώληση της!
4) Σοβαρά μιλώντας,λόγω του ειδικού βάρους ύπαρξης εθνικού αερομεταφορέα κάθε ΕΝΙΣΧΥΣΗ-ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ προς εσάς από το Ελληνικό δημόσιο (δηλαδή από τον έλληνα φορολογούμενο) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ AEGEAN από το Ελληνικό κράτος !
ΥΓ .Οπως ο κυριος Σκερτσος προσωπική γνώμη λέω και τη λέω δυνατά.Μην αρχίσετε τα «επιτίθεται ο Συριζα στην υγιή επιχειρηματικότητα»!!!

Leave a Reply

4 × two =

Top