Είστε εδώ
Home > FAQ news > Μαξίμου: Ομολογία ήττας από Μητσοτάκη – ΝΔ η ενδεχόμενη πρόταση μομφής στον Π.Καμμένο

Μαξίμου: Ομολογία ήττας από Μητσοτάκη – ΝΔ η ενδεχόμενη πρόταση μομφής στον Π.Καμμένο

«Eάν όντως ο κ. Μητσοτάκης προχωρήσει σε πρόταση μομφής, θα πρόκειται για ομολογία ήττας», σχολιάζει κυβερνητικός αξιωματούχος, αναφορικά με το ενδεχόμενο πρότασης δυσπιστίας της ΝΔ κατά του Πάνου Καμμένου, με αφορμή την υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.

«Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο», τονίζει η ίδια πηγή, ο κ. Μητσοτάκης «απλά θα επιβεβαιώσει εμφατικά το νέο αδιέξοδό του μετά και τις αποκαλύψεις για την offshore της συζύγου του, για την οποία δεν έχει το ούτε το θάρρος ούτε την ευθιξία να απαντήσει.  Θα πρόκειται για μία απέλπιδα προσπάθεια συσπείρωσης της κοινοβουλευτικής του ομάδας. Αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση θα βρεθεί υπόλογος», συμπληρώνει ο ίδιος αξιωματούχος.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή ο πρόεδρος της ΝΔ επισήμανε ότι «υπάρχει μείζον ζήτημα με τον κ. Καμμένο, όχι μόνο τώρα, υπήρχε εδώ και καιρό. Η υπόθεση αυτή με τη Σαουδική Αραβία χρήζει διερεύνησης, χρήζει και δικαστικής διερεύνησης». Όσον αφορά το ενδεχόμενο πρότασης δυσπιστίας, ο Κυρ.Μητσοτάκης απάντησε πως «όλα τα όπλα τα κοινοβουλευτικά είναι στο τραπέζι».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επανέλαβε την ίδια ημέρα ότι «ο κ. Παπαδόπουλος εκτελεί χρέη εκπροσώπου της Σαουδικής Αραβίας στην Ελλάδα» παρουσιάζοντας σχετικό έγγραφο. Ωστόσο,  σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, το συγκεκριμένο έγγραφο αναφερόταν σε άλλη αγοραπωλησία πολεμικού υλικού.

Πηγή: left.gr

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top