Είστε εδώ

Κραυγή “αγωνίας” στον Σόιμπλε: Βοηθήστε μας … “αυτοί” πάνε να … μας πάρουν τα εμβάσματα!

Ζούμε μοναδικές στιγμές, το σύστημα καθρεπτίζει συνεχώς την διαπλοκή χωρίς συστολές και αναστολές, ούτε για λόγους savoir vivre που θα λέγανε στα σαλόνια των Βορείων Προαστίων. Τι πραγματικά συμβαίνει, τι φοβούνται ότι θα συμβεί και δεν κρατάνε κανένα πρόσχημα? Γνωρίζουν οι ίδιοι εκ πείρας ότι οι ξένοι παράγοντες (θεσμικοί και όχι) δεν έχουν πλέον την υπομονή να παραμένουν μαζί τους.
Τα λόγια των υποσχέσεων όπως … “περιμένετε θα τον ρίξουμε”  (τον Τσίπρα εννοείται), “θα δημιουργήσουμε κλίμα ηττοπάθειας στον Λαό με στημένες δημοσκοπήσεις, ειδικά τώρα που τους χρονοτριβείτε με παράλογες απαιτήσεις του Τόμσεν και της Ρουμάνας” (παρότι απεδείχθησαν ερασιτέχνες στην διαπλοκή), “σε παρακαλούμε κ. Σόιμπλε, βοήθησε στο όνομα του ΕΛΚ και εμείς θα πούμε ότι η ιδέα της Αυτόματης Δημοσιονομικής Διόρθωσης ήταν δική σου ιδέα (εάν δεν σε πειράζει θα πούμε ότι ήταν παληά ιδέα του Αντώνη και του Βαγγέλη) και όχι του Ευκλείδη“.
Μην ξεχνάς και τον Κυριάκο, δεν θέλουμε να θυμώσεις αλλά θα πούμε ότι είναι κάτι ξεχωριστό (γενικό και ασαφές) που θα καθορίζει εφεξής τις τύχες της Ευρώπης. Με αυτόν τον τρόπο κ. Σόιμπλε θα συνεχίσουμε business as usual. Δεν έχουμε αντίρρηση να κάνουμε ότι θέλετε ακόμη και ένα νέο PSI (αν και οι δικοί σας μας πρόδωσαν ότι τα λεφτά του μνημονίου δεν πήγαν στο χρέος και στο λαό που πληρώνει αλλά για να σωθούν οι Γερμανικές Τράπεζες) έχουμε εκπαιδεύσει και τον Άδωνι να λέει ότι τα μνημόνια και τα μέτρα λιτότητας έπρεπε να τα έχουμε εφεύρει πρίν μας τα επιβάλλετε. Ξέρουμε ότι έχετε χάσει και εσείς την υπομονή σας, αλλά για χάρι του Παπασταύρου που γνωρίζεστε τόσα χρόνια, δώστε μας την δυνατότητα να τον ρίξουμε πρίν την αξιολόγηση διότι αλλιώς είναι αργά. Καταλαβαίνετε τι εννοούμε, αυτός (ο Τσίπρας)  θέλει να τα αλλάξει όλα, απειλεί όλους τους διαπλεκόμενους. Ακόμα και ο Σταύρος που ζεί με ενοίκιο (πληρώνει ενοίκιο στην offshore του), δεν μπορεί να καταβάλει το ελάχιστο ποσό εκκίνησης για τον πλειστηριασμό των καναλιών. Αυτός άρχισε να εγκαλεί τους πάντες ακόμη και τους δημοσιογράφους για παραπληροφόρηση και παραποίηση των γεγονότων και δεν φτάνει αυτό έχουμε και τους άλλους περίεργους στην Ευρώπη που παίρνουν θέση υπέρ της Κυβέρνησης. Ξέρετε τον Ολάντ, τον Πιτέλα (ο Βαγγέλης κάνει ότι μπορεί αλλά η Φώφη αδυνατεί), τον Μοσκοβισί, τον Ρέντσι, τον Σαπέν αλλά και τους Νταισελμπλούμ και Τούσκ, αλήθεια αυτοί πως σας ξεφύγανε δεν τους ελέγχετε πιά? Εμείς εδώ προσπαθούμε καθημερινά με τον Γιάννη, τον Μπάμπη την Ολγα την Σία και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκπαίδευση για την μνημονιακή πολιτική του ΔΝΤ να τον ρίξουμε. Άσε που ζητάει να ελεγθούν όλα τα εμβάσματα προς το εξωτερικό καθώς και οι χρηματοδοτήσεις των Τραπεζών. Βιαστείτε κ. Σόιμπλε θα μας φορολογήσουν και θα μας αναγκάσουν να επαναπατρίσουμε τα κεφάλαιά μας και έτσι θα αδειάσουν οι Γερμανικές οι Αυστριακές και οι Ελβετικές Τράπεζες.
Author: Elias Benelli
 
Πηγή: jungle-report.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *