Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Κουφοντίνας – ο φόβος και ο τρόμος του ΣΚΑΙ (ελέω Σίας και Κώστα Μπακογιάννη…)

Κουφοντίνας – ο φόβος και ο τρόμος του ΣΚΑΙ (ελέω Σίας και Κώστα Μπακογιάννη…)

Άλλη μια “επιτυχία” του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σκάι, με τη Σία Κοσιώνη, σύντροφο ζωής του Κώστα Μπακογιάννη, Περιφερειάχη, σήμερα, Στερεάς Ελλάδας, επίδοξου δημάρχου Αθηναίων, αύριο, γιου του δολοφονηθέντος από την 17Ν, Παύλου Μπακογιάννη.

Μετά από μια συνέντευξη – ποταμό του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα στην υπόθεση Novartis, Ν. Μανιαδάκη, η κα Κοσιώνη, με πολύ βαρύ ύφος έκανε την εισαγωγή του επόμενου θέματος: “χαλάρωσαν οι όροι της άδειας του Κουφοντίνα”, που πλέον μπορεί να κυκλοφορεί στην Αθήνα και “πάγωσαν οι λιγοστοί περαστικοί σήμερα στη Σόλωνος βλέποντας τον αρχιεκτελεστή της 17 Νοέμβρη να επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος”..

Επιπλέον άσκησε κριτική προς την κυβέρνηση που αφήνει βαρυποινίτες σαν τον Κουφοντίνα ελεύθερους.

Και προς εικονογράφηση και προς επίρρωση των λεχθέντων και μία… ανάρτηση αγνώστου πολίτη, που περιγράφει την έκπληξή του που ο Κουφοντίνας κυκλοφορεί ελεύθερος, αναφέρει ονόματα θυμάτων της 17Ν “που μπορώ να θυμηθώ”, τονίζοντας στο τέλος ότι τα θύματά του δεν μπορούν να κάνουν βόλτα όπως κάνει ο ίδιος, ο γιος του και οι φίλοι του! Το όνομα του χρήστη είχε μεν σβηστεί, δεν θα ξάφνιαζε όμως να ήταν και ο ίδιος ο Κυριάκος που έχει αναγγείλει ότι θα καταργήσει αυτές τις άδειες.

Και το όλον συμπληρώθηκε από “ρεπορτάζ” συντάκτριας του σταθμού από την οδό Βουκουρεστίου – τι ρεπορτάζ δηλαδή, η κοπέλα επανέλαβε στην ουσία όσα είχαν ήδη ειπωθεί, προσθέτοντας παρατηρήσεις του στυλ “πάγωσαν οι καταστηματάρχες που είδαν τον Κουφοντίνα να περπατάει στο πεζοδρόμιο, θυμήθηκαν τα θύματα της 17Ν!”.

Και για να τελειώνουμε.

Τέτοια “θέματα” – παρωδία δεν έχουν θέση σε σοβαρά δελτία ειδήσεων. Γιατί απλά δεν έχουν κανένα, μα κανένα ενημερωτικό στοιχείο. Επειδή δε, εκεί στο Φάληρο δεν μπορεί να αγνοούν τόσο χονδροειδώς ότι και ο Κουφοντίνας όπως τόσοι και τόσοι άλλοι κρατούμενοι, κάνει χρήση νόμιμου δικαιώματός του, ύστερα από σχετική εισήγηση του Συμβουλίου των Φυλακών. Τελεία και παύλα. Όλα τα άλλα έχουν να κάνουν με την εμμονική αντιπολίτευση του σταθμού κατά της εκλεγμένης κυβέρνησης. Μια εμμονή που μεταφράζεται σε καθημερινή, συστηματική προπαγάνδα – κάτι σαν φεστιβάλ fake news.

Αντζελίνα η Συριζαία

Leave a Reply

Top