Είστε εδώ
Home > FAQ news > Κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος της φοιτήτριας στη Ρόδο οι Αρχές! Έχουν προσαχθεί 3 άτομα – βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας ρίχνει “φως” στο θρίλερ !

Κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος της φοιτήτριας στη Ρόδο οι Αρχές! Έχουν προσαχθεί 3 άτομα – βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας ρίχνει “φως” στο θρίλερ !

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος με θύμα την 21χρονη φοιτήτρια, βρίσκονται οι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος που διενεργούν τις σχετικές έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ανακριτικό γραφείο της Λιμενικής Αστυνομίας, προσήχθησαν τρία άτομα, που εκτιμάται ότι γνώριζαν τη φοιτήτρια και μίλησαν μαζί της στο τηλέφωνο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Όπως μετέδωσε ο Alpha στα χέρια των Αρχών βρίσκεται και ένα βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος. Σε αυτό φαίνεται η άτυχη φοιτήτρια να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας και να απομακρύνονται.

Η καταγραφή έγινε την περασμένη Τρίτη. Το τελευταίο βράδυ της ζωής της. Η Ελένη Τοπαλούδη βρέθηκε νεκρή την επόμενη μέρα, στα βράχια απόκρημνης παραλίας.

Πηγή: neaselida.gr

Leave a Reply

Top