Είστε εδώ
Home > FAQ news > ΚΙΝΑΛ: Παράταση μιας ώρας της ψηφοφορίας πάνω από 230.000 έχουν ψηφίσει -430 κάθε λεπτό. Γ. Παπανδρέου: Να μην κλείσουν αν δεν ψηφίσουν όλοι! – Κορυφαία πηγή: “Οι ψηφοφόροι ήταν εξοργισμένοι με την κυβέρνηση και τους δημοσκόπους” !

ΚΙΝΑΛ: Παράταση μιας ώρας της ψηφοφορίας πάνω από 230.000 έχουν ψηφίσει -430 κάθε λεπτό. Γ. Παπανδρέου: Να μην κλείσουν αν δεν ψηφίσουν όλοι! – Κορυφαία πηγή: “Οι ψηφοφόροι ήταν εξοργισμένοι με την κυβέρνηση και τους δημοσκόπους” !

Στο 15% όσων έχουν ψηφίσει, δύο ώρες μετά την ώρα που θα κλείσουν οι κάλπες θα είναι δυνατή η πρώτη ασφαλής εκτίμηση . Το τελικό αποτέ΄σμα θα είναι γνωστό 5 ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης. Η συμμετοχή έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία στην Χαρ Τρικούπη καθώς υπολογίζεται οτι μπορεί να φτάσει και τις 275.000 αριθμός πολύ μεγαλύτερος από το 2017, και σίγουρα ανέλπιστος με δεδομένο οτι διανύουμε σκληρή πανδημία και μέτρα περιορισμού. Γύρω στα μεσάνυχτα αναμένεται να γίνει γνωστό με ασφάλεια το δίδυμο του δεύτερου γύρου αν … χρειαστεί. Ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε να μείνουν ανοιχτές οι κάλπες μέχρις ότου ψηφίσουν όλοι οι πολίτες που είναι στις ουρές έξω από τα  εκλογικά κέντρα. Ήδη πάντως δόθηκε επίσημα παράταση μιας ώρας μέχρι τις 8 το βράδυ για την ψηφοφορία. Κορυφαίο στέλεχος του κόμματος μετέφερε πάντως ότι “Αυτό που μπορούμε να πούμε  τώρα (ενώ η ψηφοφορία συνεχίζεται μετά τις 7 μμ)  είναι ότι ο κόσμος ψήφιζε με οργισμένος με την κυβέρνηση, τον Μητσοτάκη και τους δημοσκόπους.”

Από την πλευρά Παπανδρέου εκτιμούν ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα είναι σίγουρα στο β’ γύρο και πρώτος σε ψήφους με πιθανότερο «ζευγάρι» τον Νίκο Ανδρουλάκη. Το ίδιο εκτιμά και το επιτελείο Ανδρουλάκη χωρίς να έχει εκτίμηση για το ποιος θα είναι πρώτος ή δεύτερος.

Leave a Reply

five + four =

Top