Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Ώρα … ΠΑΣΟΚ” και στην ψηφοφορία του ΚΙΝΑΛ! Έκλεισαν τυπικά οι κάλπες αλλά … σιωπηρή παράταση να ψηφίσουν όσοι στέκονται σε ουρές!!!

“Ώρα … ΠΑΣΟΚ” και στην ψηφοφορία του ΚΙΝΑΛ! Έκλεισαν τυπικά οι κάλπες αλλά … σιωπηρή παράταση να ψηφίσουν όσοι στέκονται σε ουρές!!!

Πέρασε και η παράταση μιας ώρας που δόθηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας, για τις εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής, για την εκλογή νέας ηγεσίας του κόμματος και έτσι οι κάλπες έκλεισαν στις 8 το βράδυ της Κυριακής αντί για τις 7 που ήταν αρχικώς προγραμματισμένο.

Πιθανό είναι όπου χρειαστεί, να δοθεί και επιπλέον «σιωπηρή »παράταση, μισής ώρας, αν και πληροφορίες φέρνουν τους Λοβέρδο και Παπανδρέου να ζητούν και νέα παράταση, προκειμένου να μπορέσουν να ψηφίσουν όσοι το επιθυμούν.

Εν ολιγοις, ναι μεν δεν υπάρχει απόφαση για παράταση του χρόνου κατά τον οποίον οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να σπεύσουν για να ψηφήσουν ωστόσο σε εκλογικά κέντρα, όπου υπάρχει μεγάλη κοσμοσυρροή, θα παραμείνουν ακόμα ανοιχτά και οι ψηφοφόροι που έφτασαν πριν τις 20:00 θα μπορούν να ψηφίσουν κανονικά και μετά το πέρας του χρονικού ορίου.

Στο «τελευταίο κύμα» ψηφοφόρων καταγράφηκε σημαντική παρουσία της νεότερης γενιάς.

Μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει στην Ελλάδα πάνω από 250.000 πολίτες και 2.000 στο εξωτερικό, σύνολο 252.000, ενώ 69.600 πολίτες έχουν ψηφίσει στην Αττική.

Στο Κίνημα Αλλαγής επικρατεί ικανοποίηση για την ανταπόκριση του κόσμου καθώς τα ποσοστά προσέλευσης έχουν ξεπεράσει κατά πολύ και τη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές του 2017, όπου είχαν ψηφίσει 212.000 πολίτες.

 

Πηγή: documentonews.gr

 

Leave a Reply

3 × 2 =

Top