Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Κατάντια…Στη χώρα που πεθαίνουν άνθρωποι περιμένοντας να μπουν σε ΜΕΘ, ο Αυτιάς μπορεί να είναι το κατάλληλο “βύσμα” για να βρει ένας ασθενής κρεβάτι εντατικής (vid)

Κατάντια…Στη χώρα που πεθαίνουν άνθρωποι περιμένοντας να μπουν σε ΜΕΘ, ο Αυτιάς μπορεί να είναι το κατάλληλο “βύσμα” για να βρει ένας ασθενής κρεβάτι εντατικής (vid)

Νέο ρεκόρ λαϊκισμού και αυτοαποθέωσης κατέρριψε το πρωί στον ΣΚΑΙ ο Γιώργος Αυτιάς.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορεί στο Twitter, ο γνωστός παρουσιαστής, αφού έλαβε μήνυμα από τηλεθεατή που, προφανώς απελπισμένος, απευθύνθηκε σε αυτόν για να βρει ένα κρεβάτι ΜΕΘ για κάποιον δικό του άνθρωπο, έδωσε τα στοιχεία σε συνεργάτη του λέγοντας του να δώσει τα στοιχεία (πού άραγε;) γιατί πρέπει να βρει ΜΕΘ ένας άνθρωπος, μαλώνοντας και το κοντρόλ που δεν κατάλαβε ότι “πάω να σώσω έναν άνθρωπο, Κατερίνα”!

Συγκεκριμένα είπε:

Συγκεκριμένα είπε: “Έλα δω, μέρα που ‘ναι…μη φωνάζετε, φωνάζει η Κατερίνα που πάω. Πάω να σώσω έναν άνθρωπο Κατερίνα. Γιάννη δώσε αυτά τα στοιχεία, πρέπει να βρει ΜΕΘ ένας άνθρωπος και άσε να ουρλιάζουν από το κοντρόλ. Προκειμένου να σώσουμε έναν άνθρωπο, γυρίζω το στούντιο πάνω κάτω. Γιάννη δώστο σε παρακαλώ. Μόλις πήρα ένα μήνυμα ότι πρέπει να βρεθεί εντατική για έναν άνθρωπο που κινδυνεύει, για αυτό λοιπόν άλλαξα θέση, φώναζε το κοντρόλ, δικαιολογημένα, αλλά πάνω από όλα η ζωή του ανθρώπου”.

Είναι πραγματικά κρίμα που τόσοι άνθρωποι που, από τότε που ξεκίνησε η πανδημία, αναζητούν ΜΕΘ, με ορισμένους από αυτούς μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες υγειονομικών να καταλήγουν, περιμένοντας να βρεθεί ένα κρεβάτι σε εντατική, δεν ήξεραν ότι οι δικοί τους μπορούν να απευθυνθούν στον Γιώργο Αυτιά.

Ο οποίος, εκτός από το να λύνει εδώ και μήνες, πολλούς από τους οποίους με την συμβολή του πρώην υπουργού Εργασίας Γ.Βρούτση, το πρόβλημα των συντάξεων στην Ελλάδα, φαίνεται ότι είναι ο άνθρωπος που μπορεί ακόμα και σε πολεμικές συνθήκες στα νοσοκομεία, με πάνω από 800 διασωληνωμένους ασθενείς με κορονοϊό, να βρει ένα κρεβάτι ΜΕΘ για κάποιον που το έχει απόλυτη ανάγκη.

Φαίνεται ότι στη χώρα που ασθενείς διασωληνώνονται σε απλούς θαλάμους και περιμένουν πολλές φορές για μέρες ένα κρεβάτι εντατικής θεωρείται απόλυτα φυσιολογικό ένας δημοσιογράφος και παρουσιαστής τηλεοπτικής εκπομπής να μπορεί να λειτουργεί ως “μέσον” για να βρεθεί ΜΕΘ…

Leave a Reply

9 + thirteen =

Top