Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Η Ράνια Σβίγκου ζητάει … “συγνώμη” που έπιασε στο στόμα της τον Σημίτη

Η Ράνια Σβίγκου ζητάει … “συγνώμη” που έπιασε στο στόμα της τον Σημίτη

“Ας ασχοληθεί καλύτερα με την πολιτική του αυτοβιογραφία, μήπως καταφέρει να εξηγήσει τα ανεξήγητα. Διότι, η ισχυρή Ελλάδα του κ. Σημίτη, με τα μεγάλα δημόσια έργα, τις μεγάλες αγορές όπλων και, όπως αποδείχθηκε τελικά, τις μεγάλες μίζες, κατέρρευσε σαν τραπουλόχαρτο, λίγα μόλις χρόνια αργότερα” έγραψε, μεταξύ άλλων, χθες η Ράνια Σβίγκου σχολιάζοντας την συνέντευξη του Κ.Σημίτη…

Σήμερα, επανήλθε με νέα ανάρτηση για να ζητήσει “συγνώμη” που “τόλμησε” να πιάσει στο στόμα της τον πρώην πρωθυπουργό που ορισμένοι, παρά τα όσα κατά καιρούς έχουν προκύψει για την εποχή που ήταν στην εξουσία (Άκης-Γιάννος για παράδειγμα), εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν ως…”τοτέμ” της νεότερης πολιτικής ιστορίας της χώρας!

“Πριν μπει ο καινούριος χρόνος οφείλω να ζητήσω και μια συγνώμη από τη διευθύντρια στο Γραφείο Τύπου του Ποταμιού Λίνα Παπαδάκη γιατί τόλμησα να πιάσω στο στόμα μου τον Κώστα Σημίτη,σχολιαζοντας τη συνέντευξή του στο Βήμα.
Ποια είμαι εγώ να σχολιάσω τον Κ.Σημίτη; Πάλι καλά που υπάρχει και η κ. Παπαδάκη να μας επαναφέρει στην τάξη αυτές τις γιορτινές μέρες.    
Καλή μας χρονιά!”

Leave a Reply

Top