Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Σφυροκοπεί” Σημίτη η Ράνια Σβίγκου! “Καλύτερα να ασχοληθεί με την αυτοβιογραφία μήπως και εξηγήσει τα ανεξήγητα! Τον ESM και τα νέα Μνημόνια να τα ξεχάσει…”

“Σφυροκοπεί” Σημίτη η Ράνια Σβίγκου! “Καλύτερα να ασχοληθεί με την αυτοβιογραφία μήπως και εξηγήσει τα ανεξήγητα! Τον ESM και τα νέα Μνημόνια να τα ξεχάσει…”

«Όσο κι αν καταστροφολογεί, όσο κι αν ενοχλείται ο κ. Σημίτης, η έξοδος από τα μνημόνια είναι πραγματικότητα», τονίζει η Ράνια Σβίγκου με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook, σχετικά με σημερινή συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι «η χώρα μας δεν θα μπει σε νέο πρόγραμμα, ούτε θα προσφύγει ξανά σε δανεισμό από τον ESM» και πως «την απάντηση την δίνουν καθημερινά, η πορεία της οικονομίας και οι δηλώσεις των αρμόδιων Ευρωπαίων αξιωματούχων».

«Ας ασχοληθεί καλύτερα με την πολιτική του αυτοβιογραφία, μήπως καταφέρει να εξηγήσει τα ανεξήγητα», σχολιάζει η Ρ. Σβίγκου. «Διότι», συνεχίζει, «η ισχυρή Ελλάδα του κ. Σημίτη, με τα μεγάλα δημόσια έργα, τις μεγάλες αγορές όπλων και, όπως αποδείχθηκε τελικά, τις μεγάλες μίζες, κατέρρευσε σαν τραπουλόχαρτο, λίγα μόλις χρόνια αργότερα».

Η κ. Σβίγκου αναφέρει, τέλος, ότι «όσες, λοιπόν, συνεντεύξεις αυτοθαυμασμού κι αν δώσει ο πρώην πρωθυπουργός, ούτε η ιστορία αλλάζει, ούτε η μνήμη των πολιτών».

One thought on ““Σφυροκοπεί” Σημίτη η Ράνια Σβίγκου! “Καλύτερα να ασχοληθεί με την αυτοβιογραφία μήπως και εξηγήσει τα ανεξήγητα! Τον ESM και τα νέα Μνημόνια να τα ξεχάσει…”

Leave a Reply

Top