Είστε εδώ
Home > FAQ news > Η Παπαλάμπραινα αναγνωρίζει ότι “έχει δίκιο ο ΣΚΑΪ: Τσίπρας και Δούρου έχουν κληρονομικό χάρισμα”

Η Παπαλάμπραινα αναγνωρίζει ότι “έχει δίκιο ο ΣΚΑΪ: Τσίπρας και Δούρου έχουν κληρονομικό χάρισμα”

Προεκλογικά σποτ «είδε» ο ΣΚΑΪ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, που δεν μπορεί να ξεχωρίσει (ή μάλλον δεν θέλει) ένα βίντεο προβολής του έργου της κυβέρνησης ή ένα βίντεο προβολής του έργου της Περιφέρειας Αττικής από ένα προεκλογικό σποτ.

Η Σία Κοσιώνη… μύρισε προεκλογικό άρωμα, και μάλιστα άρωμα γυναίκας:

  • στο βίντεο που σήμερα αφορούσε τα εργασιακά και είναι το 25ο βίντεο της καμπάνιας προβολής του κυβερνητικού έργου με τίτλο «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2017!
  • στο βίντεο της Περιφέρειας Αττικής για την ανακατασκευή γηπέδων ποδοσφαίρου στον Δήμο Βύρωνα, που είναι το 20ό βίντεο μια καμπάνιας που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2018!

Ίσως στον ΣΚΑΪ να πιστεύουν ότι ο πρωθυπουργός έχει κληρονομικό χάρισμα: προβλέπει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει εκλογές 5 φορές την εβδομάδα, οπότε το Μαξίμου ετοιμάζει «προεκλογικά» σποτ ακατάπαυστα. Μέχρι το φθινόπωρο του 2019 θα έχει πολλή δουλειά ακόμα…

Όσο για την περιφερειάρχη Αττικής, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ξεκίνησε την «προεκλογική» καμπάνια επειδή μπήκε στο στόχαστο για τις πυρκαγιές στο Μάτι. Με άλλα λόγια, η Ρένα Δούρου είχε δει στο φλιτζάνι την καταστροφή από τον Μάρτιο του 2018!

Τι άλλο θα ακούσουμε;

δημοσιεύτηκε στο left.gr

Leave a Reply

Top