Είστε εδώ
Home > FAQ news > Μαξίμου καλεί Μητσοτάκη: Να παραδεχτεί ότι διαφωνεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών για να μην διαλυθεί η ΝΔ “αντί να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες και να στέλνει τη Σπυράκη σε μυστικές αποστολές”

Μαξίμου καλεί Μητσοτάκη: Να παραδεχτεί ότι διαφωνεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών για να μην διαλυθεί η ΝΔ “αντί να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες και να στέλνει τη Σπυράκη σε μυστικές αποστολές”

«Θα περίμενε κανείς από τον κ. Μητσοτάκη, αντί να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες στους πρέσβεις της ΕΕ, να τους εξηγήσει, γιατί στο εσωτερικό διαφωνεί με τη συμφωνία των Πρεσπών και στο εξωτερικό στέλνει την κα Σπυράκη σε μυστικές αποστολές να λέει τα αντίθετα». Αυτό είναι το σχόλιο κυβερνητικών πηγών, με αφορμή τα όσα είπε νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ στο πρόγευμα που είχε με τους πρέσβεις των κρατών – μελών της Ε.Ε.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα, καλούν τον κ. Μητσοτάκη «να παραδεχθεί με λίγα λόγια πως διαφωνεί, όχι με κριτήριο το εθνικό συμφέρον, αλλά για να αποτρέψει τη διάσπαση της ΝΔ».

Αναφορικά με τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημείωναν πως «όσο για τη χιλιοστή προφητεία του για εκλογές μέχρι το Μάιο, έχει ακόμα εκ του Συντάγματος περιθώρια να συνεχίσει να προεξοφλεί κάλπες μέχρι τον επόμενο Οκτώβριο, οπότε και θα τις χάσει».

Πηγή: left.gr

Leave a Reply

Top