Είστε εδώ
Home > FAQ news > Η Μαρέβα εκτός από οφ σορ μοιράζει και εξώδικα στον Κ Βαξεβάνη, τον Ν Βουλέλη τον Γ Φιλιππάκη αλλά και στο Δ Τζανακόπουλο και τον Νίκο Παππά!

Η Μαρέβα εκτός από οφ σορ μοιράζει και εξώδικα στον Κ Βαξεβάνη, τον Ν Βουλέλη τον Γ Φιλιππάκη αλλά και στο Δ Τζανακόπουλο και τον Νίκο Παππά!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έστειλε εξώδικα στον υπουργό επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο και στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά για όσα έχουν ειπωθεί για την σχέση της με την εταιρία Endeavor και τον ρόλο του Τζον Σφακιανάκη. Επίσης, τα εξώδικα έφτασαν και σε τρεις εκδότες εφημερίδων, τον Κώστα Βαξεβάνη της εφημερίδας Documento, τον Νικόλα Βουλέλη της Εφημερίδας των Συντακτών και τον εκδότη της εφημερίδα «Δημοκρατία» Γιάννη Φιλιππάκη…

Στα εξώδικα διαμαρτυρόμενη για όσα έχουν ειπωθεί για την σχέση της με την εταιρία Endeavor και τον ρόλο του Τζον Σφακιανάκη, ισχυρίζεται ότι τα δημοσιεύματα τη συκοφαντούν και κατονομάζει τους υπουργούς για δυσφήμηση, την ώρα που ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής κατονόμασε τον Τζον Σφακιανάκη ως πραγματικό μεσάζοντα στην υπόθεση της πώληςσης βλημάτων στην Σαουδική Αραβία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς δε σχολίασε κάτι περισσότερο από το γεγονός ότι και των δύο τα ονόματα εμφανίζονται στις διοικήσεις του ίδιου μη κυβερνητικού οργανισμού. Τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν είναι στοιχεία τα οποία μπορεί να βρει κανείς στο διαδίκτυο, όπως και στο βιογραφικό του ίδιου του κ. Σφακιανάκη. Άρα δεν πρόκειται για κατασκευασμένες πληροφορίες.

«Γιατί, λοιπόν, καταφεύγει στα εξώδικα; Μοίρασε κανείς ψευδείς ειδήσεις; Τις φόρτωσε κάποιο αδίκημα; Τη συνδέουν με εγκληματική δράση; Ή μήπως την ενοχλεί η σύνδεσή της μ’ έναν άνθρωπο ο οποίος εμφανίζεται ως παράγοντας με δράση στη Μέση Ανατολή;», τα ερωτήματα που θέτει το documento.

Αναλυτικά το εξώδικο της κ. Γκραμπόφκσι αναφέρει:

«Σε όλη µου τη ζωή πορεύοµαι µε αξιοπρέπεια, στηριζόµενη στη δουλειά µου, στις δεξιότητες µου, στις αρχές µου και στις επιστηµονικές γνώσεις που απέκτησα, µέσα από µια ανεξάρτητη και αυτόφωτη πορεία. Είναι πασίγνωστο και τιµά το βιογραφικό µου (σε αντίθεση µε τα λευκά βιογραφικά πολλών συκοφαντών µου) ότι µετέχω σε ένα διεθνή µη κερδοσκοπικό οργανισµό την Endeavor, η όποια έχει παρουσία – ενδεικτικά- στην Ισπανία, στην Βραζιλία, στην Τουρκία, στην Αργεντινή, στη Χιλή, στην Αίγυπτο, στη Σαουδική Αραβία, στη Νέα Υόρκη, στο Σαν Φραντζίσκο, στο Ντιτρόιτ , στην Ελλάδα µας και αλλού.

Σκοπός της Endeavor είναι να προσφέρει διεθνώς στήριξη σε επιχειρήσεις σε τρεις βασικούς τοµείς α) Πρόσβαση σε αγορές, δυνατότητα δανειοδοτήσεων β) επενδύσεις γ) Στρατηγική καθοδήγηση για θέµατα οικονοµικής διαχείρισης, αξιοποίησης ανθρώπινου δυναµικού και επικοινωνίας. Στο δίκτυο της Endeavor στην Ελλάδα συµµετέχουν εταιρείες που απασχολούν άµεσα ή έµµεσα 12.000 εργαζόµενους.

Στην Endeavor δρουν και συµβάλλουν στην ανάπτυξη 1.000 επιλεγµένοι επιχειρηµατίες και 3.000 στρατηγικοί συνεργάτες. Αναφορικά µε τον κ. Σφακιανάκη, σας δηλώνω µε την παρούσα, ότι ουδέποτε έχω γνωριστεί ή συνεργαστεί µαζί του. Άλλωστε, δεν είναι ανθρωπίνως δυνατόν να γνωρίζω όλα τα φυσικά πρόσωπα που συµµετέχουν σε αυτή την διεθνή οντότητα.

Πηγή: left.gr

One thought on “Η Μαρέβα εκτός από οφ σορ μοιράζει και εξώδικα στον Κ Βαξεβάνη, τον Ν Βουλέλη τον Γ Φιλιππάκη αλλά και στο Δ Τζανακόπουλο και τον Νίκο Παππά!

  1. Το εξώδικο το έστειλε με σκοπό να πει οτι δε γνωρίζει τον Σφακιανάκη. Μπράβο ευθιξία! Γιατί άραγε δεν είχε την ίδια ευθιξία να στείλει και το πόθεν έσχες της στη Βουλή;

Leave a Reply

Top