Είστε εδώ
Home > FAQ media > Mega: Συμφωνία με τις τράπεζες ανακοίνωσε ο Γ Βαρδινογιάννης στους εργαζόμενους! Τρέχουν να προλάβουν τον διαγωνισμό για τις άδειες…

Mega: Συμφωνία με τις τράπεζες ανακοίνωσε ο Γ Βαρδινογιάννης στους εργαζόμενους! Τρέχουν να προλάβουν τον διαγωνισμό για τις άδειες…

Σε προφορική συμφωνία με τις τράπεζες προχώρησαν την Τρίτη οι μέτοχοι του Mega, με αποτέλεσμα να σημειωθεί ένα αποφασιστικό βήμα προς την κατεύθυνση επαναλειτουργίας του Mega Channel.

Η συμφωνία χαρακτηρίζεται ικανοποιητική και για τις δύο πλευρές και οι τράπεζες είναι πλήρως καλυμμένες, καθώς οι μέτοχοι δέχθηκαν τα αιτήματά τους, αφού μόνη τους επιδίωξη είναι η επαναλειτουργία του Mega. Και αυτό έδειξε η απόφασή τους να δεχθούν τα αιτήματα των τραπεζιτών.

Τη συμφωνία ανακοίνωσε στους εκπροσώπους των εργαζομένων ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης, σε συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της εταιρείας του…

Τα πράγματα εντούτοις παραμένουν οριακά υπό την έννοια ότι πρέπει να κατατεθεί η αίτηση για τηλεοπτική άδεια και για να συμβεί αυτό, η συμφωνία με τις τράπεζες πρέπει να σταλεί στους μετόχους το συντομότερο δυνατόν.

Πάντως, στη σημερινή συνάντηση των μετόχων με τους τραπεζίτες, όλοι οι αντιπρόσωποι των τραπεζών έδωσαν το «ΟΚ» για τη προφορική συμφωνία και εισηγήθηκαν στους ανωτέρους τους την αποδοχή της.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Βαρδινογιάννης στους εκπροσώπους των εργαζομένων, υπάρχει θετική διάθεση από τους μετόχους για την καταβολή του δώρου των Χριστουγέννων, ενώ θα γίνει προσπάθεια και για την «καταβολή κάποιας μισθοδοσίας».

Πηγή: tribune.gr

Leave a Reply

Top