Είστε εδώ
Home > FAQ media > Η απάντηση της Έλλης Στάη στους Ράδιο-Αρβύλα για το backstage video της συνέντευξης Τσίπρα και τα αναπάντητα ερωτήματα μιας … wide OPEN “διαρροής” (vid)

Η απάντηση της Έλλης Στάη στους Ράδιο-Αρβύλα για το backstage video της συνέντευξης Τσίπρα και τα αναπάντητα ερωτήματα μιας … wide OPEN “διαρροής” (vid)

“Ωραία! Γελάσαμε όλοι, μάλλον κουτσομπολέψαμε, με τη διαρροή-υποκλοπή των αποσπασμάτων από το backstage της συνέντευξης του πρωθυπουργού στο Open

Και επειδή όλοι οι έξυπνοι άνθρωποι, οι έχοντες EQ, συναισθηματική νοημοσύνη για την ακρίβεια, έχουν αληθινό χιούμορ, τότε είμαστε όλοι οι εμπλεκόμενοι, ευχαριστημένοι.

Γιατί και εγώ έχω χιούμορ και γνωρίζω όλες τις αποχρώσεις του (σαρκασμό, αυτοσαρκασμό, υποδόριο, γκροτέσκ, χαριτωμένο, υπονοητικό, κλπ, κλπ ) και οι αγαπητοί “Αρβύλες” βεβαίως έχουν ιδιαίτερο χιούμορ, αφού αυτή άλλωστε είναι η δουλειά τους, να μας διασκεδάζουν με τα συμβαίνοντα. Χιούμορ έχει και ο πρωθυπουργός, για όσους δεν το γνωρίζουν.

Οπότε όλα καλά. Όλοι περάσαμε καλά.

Και πριν τη συνέντευξη, όσοι ήμασταν εκεί, και νιώσαμε χαλαρά, ανταλλάσσοντας ατάκες με χιούμορ και όσοι είδαν κάποιο τμήμα από αυτό, μετά την προβολή του από την εκπομπή των Κανάκηδων (χιούμορ κάνω, δεν σας ισοπεδώνω κάτω από τον Αντώνη).

Όλα καλά λοιπόν;

Όχι ακριβώς.

Γιατί υπάρχουν και δυο θέματα που είναι εκτός δικαιοδοσίας του χιούμορ.

Το ένα αφορά το Open, και οποιοδήποτε κανάλι, που πρέπει να διαφυλάσσει το τηλεοπτικό του προϊόν και τα δικαιώματα του σε αυτό, και να εντοπίσει τους υφαρπάζοντες.

Και το άλλο, αφορά τους αγαπητούς “Αρβύλες” και το κανάλι τους, που δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν προϊόν κλοπής (υποκλαπείσα διαρροή αν προτιμάτε) της δουλειάς των άλλων.

Γιατί άλλο είναι να χρησιμοποιείς δημόσια εκπεμπόμενο η γενικώς δημόσια εκτιθέμενο προϊόν και άλλο να χρησιμοποιείς υποκλαπέν με κάποιο τρόπο προϊόν, χωρίς άδεια.

Γιατί αν στο Open θεωρούσαμε ότι θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα παρασκήνια των τηλεοπτικών μας εκπομπών, έχουμε δικό μας τρόπο να το κάνουμε καλύτερα.

Γιατί να μην το δίναμε, ας πούμε, στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος έχει χιούμορ για όλους εμάς μαζί!

ΥΓ 1. Πολύ μου άρεσε που με είπε ο πρωθυπουργός εκτυφλωτική (…λέτε να τον τύφλωσαν τα φώτα εκείνη την ώρα και να μην με έβλεπε καλά;)

ΥΓ2. Λέτε να με πίστεψε και να μου κάνει πρόταση να πολιτευτώ;

ΥΓ3. Μην βιαστεί κάποιος να πει ότι τσακώνομαι με το Open. Δεν τσακώνομαι!” (Πηγή: thetoc.gr )

Την απάντησή της μέσω της ιστοσελίδας the toc.gr έδωσε η Έλλη Στάη προς τους συντελεστές του Ράδιο Αρβύλα στο ΣΚΑΙ, που χθές μετέδωσαν το backstage video από την συνέντευξη του Πρωθυπουργού στο δελτίο του OPEN, πριν από … ΕΝΑΝ ακριβώς μήνα (αρχές Ιανουαρίου ) και το οποίο προφανώς διοχετεύτηκε από καποιο κανάλι εντός του σταθμού αφου δεν προκειται για προσωπικό video από κάποιο κινητό, αλλά από τις κάμερες του σταθμού…

Ειναι γνωστό οτι όταν μπαίνει ένας σημαντικός συνεντευξιαζόμενος σε ένα κανάλι, πόσο μάλλον ο Πρωθυπουργός της χώρας, ο συνεντευξιαστής με στόχο να σπάσει τον πάγο, φροντίζει να έχει έναν σύντομο διάλογο με τον συνεντευξιαζόμενο. Οι κάμερες καταγραφουν τα πλάνα για τις τελικές διορθώσεις για το στήσιμο του σκηνικού, ταβ οποια φυσικά δεν μεταδιδονται και γι αυτο αποτελουν το λεγόμενο backstage υλικο…

Προφανώς λοιπόν, η κ Στάη θα έπρεπε πρώτα να “ψάξει” πως διέρρευσε από τον σταθμό, που φιλοδοξεί να θεωρείται και σοβαρός ενημερωτικός σταθμός, ένα μοναδικό υλικό και μάλιστα “εκτός τηλεοπτικού αέρα” και μετά να ψέγει για δεοντολογικους λόγους, τους συντελεστές της εκπομπής στο ανταγωνιστικό κανάλι του ΣΚΑΙ. Η υπόθεση μάλιστα παίρνει και άλλες διαστάσεις, αν σκεφτεί κανείς ότι το αποκλειστικό υλικό του OPEN από τη συνέντευξη του Πρωθυπουργου στο δελτίο του, “διαρρεει” σε ένα έντονα αντιπολιτευόμενο τον Αλεξη Τσίπρα κανάλι, για το οποίο μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιβάλλει εμπαργκο στα στελέχη του…

One thought on “Η απάντηση της Έλλης Στάη στους Ράδιο-Αρβύλα για το backstage video της συνέντευξης Τσίπρα και τα αναπάντητα ερωτήματα μιας … wide OPEN “διαρροής” (vid)

Leave a Reply

Top