Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Η (άγνωστη) συνέντευξη Κυρανάκη στον Mr. Νεφελίμ Δημ. Λιακόπουλο (video)

Η (άγνωστη) συνέντευξη Κυρανάκη στον Mr. Νεφελίμ Δημ. Λιακόπουλο (video)

Σαν να ήταν χρόνια φίλοι, ή, ίσως, σαν ο νεότερος να έχει εμπνευστεί από την εμπειρία του μεγαλύτερου σε ηλικίας. Δημοσθένης Λιακόπουλος, ο άνθρωπος που εισήγαγε τους Έλληνες στη θεωρία των…Νεφελίμ και των Ελλοχίμ, και Κώστας Κυρανάκης, αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ.
Θα ήταν δύσκολο να πιστέψει κανείς πως ο δεύτερος βρήκε χρόνο και λόγο να δώσει συνέντευξη στην εκπομπή του πρώτου. Αυτή την εκπομπή που διαφημίζει τις αποκαλύψεις για…προσγειώσεις διαστημοπλοίων με εξωγήϊνους και άλλα τινά που κάποιοι τα πιστεύουν αλλά, ευτυχώς, οι περισσότεροι θα θεωρούν ανέκδοτο.

Επειδή, όμως, ο κ. Κυρανάκης έχει αντιληφθεί πως έχουμε εισέλθει σε προεκλογική περίοδο και κάθε ψήφος μετράει -ακόμα κι αν προέρχεται από οπαδούς του Λιακόπουλου, του Σώρρα, ή ψεκασμένους- αποφάσισε να ανταποκριθεί στην πρόσκληση του Λιακόπουλου. Η συνέντευξη, όπως φαίνεται από τον λογαριασμό του τελευταίου στο facebook δώθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου, αλλά δεν είχε τύχει ευρύτερης διάδοσης.

Αναφορικά με την συμφωνία των Πρεσπών, σημείωσε πως αν κυρωθεί από την ελληνική Βουλή, τότε θα μετατραπεί σε διεθνή Συνθήκη και κατηγόρησε τους ΑΝΕΛ πως στηρίζουν αυτή την κατεύθυνση, καθώς αρνούνται να φύγουν από την κυβέρνηση, ανατρέποντας καταστάσεις.

Η Νέα Δημοκρατία, τόνισε σε κάθε περίπτωση, θα την καταψηφίσει.

Δέχθηκε πως πλέον είναι στο χέρι του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, να ανατρέψει την κατάσταση και να οδηγήσει την χώρα, μετά από παραίτησή του, σε εκλογές.

Σε ό,τι αφορά την οικονομία κατηγόρησε την πολιτική υψηλών φόρων και εισφορών Κατρούγκαλου της κυβέρνησης και δεσμεύτηκε πως η Νέα Δημοκρατία θα ακολουθήσει πολιτική μειωμένης φορολογίας, δημιουργίας κινήτρων και ενίσχυσης της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Πρότεινε μάλιστα οι όποιοι κυβερνητικοί βουλευτές να εργάζονται τουλάχιστον έναν μήνα σε επιχείρηση, προκειμένου να μάθουν τις συνθήκες της αγοράς και να αντιληφθούν με ποιον τρόπο βγαίνουν τα πραγματικά χρήματα, κάτι που όπως εξήγησε έχει μάθει από μικρός, εργαζόμενος ακόμα και σήμερα στον ιδιωτικό τομέα.

Στήριξε δε την ιδέα το Ταμείο Ανεργίας να μετατραπεί σε Ταμείο Εργασίας, ενισχύοντας χρηματικά τον πολίτη, προκειμένου να βρει δουλειά στον ιδιωτικό τομέα και όχι να παραμένει μακροχρόνια άνεργος.

Σε σχέση με το μεταναστευτικό υποσχέθηκε περισσότερη περιφρούρηση των συνόρων μας, τασσόμενος κατά της πολιτικής ανοιχτών συνόρων του ΣΥΡΙΖΑ και υπέρ του γρήγορου επαναπατρισμού όσων δεν πληρούν τις προϋποθέσεις χορήγησης ασύλου, σε συνεργασία με την Frontex.

Μάλιστα, πρότεινε η αίτηση ασύλου να γίνεται στις Πρεσβείες των ευρωπαϊκών χωρών που βρίσκονται σε χώρες από τις οποίες «πρόσφυγες» και «οικονομικοί μετανάστες» θέλουν να έρθουν στην Ευρώπη, τονίζοντας πως η αποδοχή των όποιων «προσφύγων μεταναστών» πρέπει να γίνεται, αφού εξεταστεί πόσο αριθμό προσφύγων είναι σε θέση να φιλοξενήσει μια χώρα.

Τέλος, ανέφερε πως θα ήθελε να είναι υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στον νότιο τομέα της Αθήνας.

Και ιδού το αποτέλεσμα στο βίντεο που ακολουθεί:

IL CONSIGLIERE

Πηγή: anatropinews.gr

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

Top