Είστε εδώ
Home > FAQ media > “Τυπολογίες” : Η εσωκομματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ ξαναέβαλε από την πίσω πόρτα μαζί με τους καναλάρχες τη ΝΔ του λουκέτου στην ΕΡΤ !

“Τυπολογίες” : Η εσωκομματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ ξαναέβαλε από την πίσω πόρτα μαζί με τους καναλάρχες τη ΝΔ του λουκέτου στην ΕΡΤ !

Το πλέον σοβαρό της εσωκομματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως υιοθέτησε τις “καταγγελίες” των πρώην στελεχών και ξαναέβαλε , από την πίσω πόρτα, μαζί με τις συνεργαζόμενες δυναμεις των media, τη ΝΔ του λουκέτου, ξανά στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ετοιμάζει το δεύτερο κύμα επίθεσης σε βάρος της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, ενώ η ομάδα που ζήτησε την αλλαγή της διοίκησης της ΕΡΤ, για να εξυπηρετηθούν άλλοι στόχοι, ακόμη γιορτάζει τη νίκη που πέτυχε στα σημεία.

Το σημείο ενόχλησης είναι η … Digea, η μεγαλύτερη επιτυχία της δίοικησης Βασίλη Κωστόπουλου και του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά.

Οι δυνάμεις που δεν ήθελαν την απεξάρτηση και δούλευαν για την …νέα εξάρτηση είδαν μια μεγάλη οικονομική απώλεια.

Η ευθύνη των παιδιών της “αριστερής συνείδησης” είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

( Από την στήλη ΑΙΧΜΕΣ )

Πηγη: typologies.gr

One thought on ““Τυπολογίες” : Η εσωκομματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ ξαναέβαλε από την πίσω πόρτα μαζί με τους καναλάρχες τη ΝΔ του λουκέτου στην ΕΡΤ !

Leave a Reply

Top