Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Η αφιέρωση Πολάκη “σε όλα τα δουλικά των ισχυρών” και τα πληρωμένα μικρόφωνα και πένες από Novartis, ΚΕΕΛΠΝΟ, Υπουργεία και τράπεζες”

Η αφιέρωση Πολάκη “σε όλα τα δουλικά των ισχυρών” και τα πληρωμένα μικρόφωνα και πένες από Novartis, ΚΕΕΛΠΝΟ, Υπουργεία και τράπεζες”

Ένα υστερόγραφο από άρθρο του Πιτσιρίκου που είναι εμπνευσμένο από το ζωικό βασίλειο, για ύαινες και χαμαιλέοντες, αφιερώνει ο Παύλος Πολάκης μέσα από το λογαριασμό του στο facebook σε “όλα τα «δουλικα των ισχυρών», πληρωμένα μικρόφωνα και πένες, του παρελθόντος και του παρόντος, απο ΚΕΕΛΠΝΟ, Novartis, υπουργεία και τράπεζες…».

Συγκεκριμένα ο αν.Υπουργός Υγείας έγραψε:

«Εξαιρετικό άρθρο του Πιτσιρίκου. Από τους μαυραγορίτες της κατοχής, στους εργολάβους του εκσυγχρονισμού, στους «τίποτα» του λάιφ στάιλ, στα κοράκια και τις θεραπαινίδες των ΜΜΕ…

Υ.Γ.1 Στο ζωικό βασίλειο συνυπάρχουν ύαινες και χαμαιλέοντες. Οι ύαινες σκίζουν το θύμα τους και το κατασπαράζουν. Όταν εμφανίζεται τίγρης η λιοντάρι αποχωρούν διακριτικά και πάνε σε άλλη αγέλη. Οι χαμαιλέοντες αλλάζουν χρώμα ανάλογα με το περιβάλλον. Αν απειληθούν, μένουν ακίνητοι για να παραπλανήσουν τον εχθρό τους. Η γλώσσα τους είναι δύο φορές περίπου το μήκος του σώματος τους»…

(Το υστερόγραφο είναι από το άρθρο του Πιτσιρίκου και το αφιερώνω σε όλα τα «δουλικα των ισχυρών», πληρωμένα μικρόφωνα και πένες, του παρελθόντος και του παρόντος, απο ΚΕΕΛΠΝΟ, Novartis, υπουργεία και τράπεζες…)»

Leave a Reply

Top