Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Ο Βενιζέλος διάλεξε Πρωταπριλιά για να …πείσει ότι ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών δεν έχει τη σφραγίδα του”

“Ο Βενιζέλος διάλεξε Πρωταπριλιά για να …πείσει ότι ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών δεν έχει τη σφραγίδα του”

Η προσπάθεια του κ. Βενιζέλου να μας πείσει πως ο νόμος περί ευθύνης υπουργών δεν έχει τη σφραγίδα του και δεν προστατεύει σκόπιμα τους υπουργούς, διαχωρίζοντάς τους από τους υπόλοιπους πολίτες, είναι αξιόλογη. Μόνο που επέλεξε να την κάνει Πρωταπριλιά“.

Αυτό τονίζουν κύκλοι της κυβέρνησης απαντώντας στις τελευταίες δηλώσεις του Ε. Βενιζέλου ο οποίος ισχυρίστηκε ότι «η επόμενη Βουλή θα ασχοληθεί με τις ευθύνες του Αλ. Τσίπρα και των υπουργών του»…

«Οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση», σημειώνουν οι κυβερνητικοί κύκλοι, που επιστρέφουν της απειλές και τις ύβρεις, τονίζοντας:

«Όσο για τις απειλές και τις ύβρεις του, δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το να επιβεβαιώνει πως η απόφαση της ΝΔ για απόσυρση από την αναθεωρητική διαδικασία συνδέεται με τη σκοπιμότητα προστασίας του παλαιού πολιτικού συστήματος από τη διαλεύκανση των μεγάλων σκανδάλων των ημερών της παντοδυναμίας τους, στον απόηχο των αποκαλύψεων για το σκάνδαλο Novartis».

Πηγή: documentonews.gr

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top