Είστε εδώ

“Φως” … από Γραμματικάκη: Πάντα υπάρχει υπερβολή στην κριτική.Ευτυχής συγκυρία που είναι ο Συριζα κυβέρνηση…”!

Μια άλλη πολιτική διάσταση δίνουν οι δηλώσεις του kαθηγητή-Ευρωβουλευτή με το Ποτάμι, στη συνέντευξή του στον Κώστα Αρβανίτη sto kokkino ! Ο Γ Γραμματικάκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δήλωσε πως είναι καλή η συγκυρία της διαχείρισης του προσφυγικού από μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.Παράλληλα επεσήμανε ότι «Εκεί που χρειάστηκε, το Ποτάμι στήριξε το ΣΥΡΙΖΑ, Υπερβολές στην κριτική πάντα υπάρχουν. Για παράδειγμα, όλοι κατηγορούν το ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του με το προσφυγικό, ενώ δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο τεράστιο πρόβλημα είναι και σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκεται η πατρίδα μας με αυτό και πρέπει να μετράμε περισσότερο τα λόγια μας», είπε, και πρόσθεσε,” Είναι καλή η συγκυρία. Θα συνιστουσα στη κυβέρνηση να σκύψει με περισσότερη προσοχή και σε ότι λέει η αντιπολίτευση. Με ενοχλεί η έλλειψη ενοποιητικής γραμμής, εμείς εδώ στις Βρυξέλλες, οι ευρωβουλευτές, είμαστε ενωμένοι»
«Η δημοκρατία έχει πολλά νοήματα …χρειάζεται η Ευρώπη να ξαναγυρίσει στις αξίες της, να σκύψει στους πολίτες της, ανεξάρτητα φυλής. Δεν χρειάζονται, δεν βοηθάνε τα περισσότερα μέτρα ασφαλείας, δεν εμποδίζουν αυτά τα τρομοκρατικά χτυπήματα, δεν θα βοηθήσει πουθενά. Χρειάζεται μια αντιμετώπιση πιο βαθιά, μόνιμη, πιο πολιτισμένη… Να προβληματισθούν οι πολίτες πως θα είναι η Ελλάδα και η Ευρώπη αν επικρατήσουν αυτά τα νεοφασιστικά, τα σκοτεινά κινήματα … »…

Μια σκέψη στο ““Φως” … από Γραμματικάκη: Πάντα υπάρχει υπερβολή στην κριτική.Ευτυχής συγκυρία που είναι ο Συριζα κυβέρνηση…”!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *