Είστε εδώ
Home > FAQ media > ΕΡΤ – Νέα “κατορθώματα”: Τρεις γενικοί διευθυντές – Ακόμη …έρχεται η δήλωση του Πρωθυπουργού

ΕΡΤ – Νέα “κατορθώματα”: Τρεις γενικοί διευθυντές – Ακόμη …έρχεται η δήλωση του Πρωθυπουργού

Με καθυστέρηση μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την Τουρκία. Η μεταφορά τους έγινε με τη χρήση wetransfer και με ξεχωριστό κωδικό για κάθε τηλεοπτικό σταθμό.

Η ΕΡΤ μην διαθέτοντας γρήγορα μηχανήματα δεν κατόρθωσε να κατεβάσει έγκαιρα το αρχείο των δηλώσεων που εστάλη με κωδικούς πρόσβασης σε κάθε σταθμό, με αποτέλεσμα να μεταδοθούν αυτές με καθυστέρηση από την κρατική τηλεόραση. Παρά το γεγονός του προβλήματος που υπάρχει στην ΕΡΤ με τον τεχνολογικό εξοπλισμό, δεν υπήρξε η αποστολή νωρίτερα των δηλώσεων του Πρωθυπουργού στον κρατικό φορέα. Η νέα υπέρ-διεύθυνση τεχνολογίας της ΕΡΤ διαθέτει 3 γενικούς διευθυντές και κονδύλια αλλά ως σήμερα δεν έχει λύσει το πρόβλημα .

Πηγή: typologies.gr

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

Leave a Reply

sixteen + 18 =

Top