Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Ο Γιαίρ Νετανιάχου δηλώνει δημόσια μέσω twitter: «Υποστηρίζω την Ελλάδα» !

Ο Γιαίρ Νετανιάχου δηλώνει δημόσια μέσω twitter: «Υποστηρίζω την Ελλάδα» !

Ο Γιάιρ Νετανιάχου, γιος του Μπενιαμίν Νετανιάχου, πρωθυπουργού του Ισραήλ, δηλώνει στον λογαριασμό του στο Twitter υποστηρικτής της Ελλάδας.

Ο Γιάιρ Νετανιάχου ανέβασε στον λογαριασμό του, την υποστήριξή του στις προσπάθειες της Ελλάδας.

Στο μεταξύ την πλήρη στήριξή του και αλληλεγγύη στην Ελλάδα εξέφρασε δια της πρεσβείας του στην Αθήνα το Ισραήλ. Πρόκειται για μία δήλωση υποστήριξης που την είχε ανάγκη η Αθήνα και έρχεται μετά την θετική τοποθέτηση των Αμερικανών.

Οπως αναφέρει η ανάρτηση της ισραηλινής πρεσβείας, το Ισραήλ παρακολουθεί προσεκτικά την αύξηση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο και εκφράζει την πλήρη υποστήριξή και αλληλεγγύη του στην Ελλάδα στις θαλάσσιες ζώνες της και στο δικαίωμα καθορισμού της ΑΟΖ της.

Η τοποθέτηση της κυβέρνησης του Ισραήλ μεταφέρθηκε και στο Twitter, μάλιστα με δύο αναρτήσεις, γραμμένες τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά

Πηγή: hellasjournal.com

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

Leave a Reply

twenty + sixteen =

Top