Είστε εδώ

ΕΡΤ: Μισθολόγιο – πρόκληση για τα διευθυντικά στελέχη την ώρα που τα νοικοκυριά “στερεύουν” από τις 18 του μήνα: 4.300 ευρώ, 3.800, 3.330 (…), 2.900, 2.500!

Λεφτά υπάρχουν … εκεί στην ΕΡΤ! Αλλά μόνον για τα διευθυντικά στελέχη, τους καλά αμοιβόμενους και τους “πραιτωριανούς” του Μαξίμου! Την ίδια στιγμή που το κεντρικό δελτίο ενημέρωσης έκανε προχτές 1,9%  (20% το MEGA) … και χτες 2,5% !!!

Στην ανανέωση της θητείας των γενικών διευθυντών της ΕΡΤ έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023 προχώρησε το ΔΣ της εταιρείας με ψήφους 5-1. Πρόκειται για τους Φώτη Καφαράκη (γενικό διευθυντή Ενημέρωσης), Κωνσταντίνο Παπαβασιλείου (γενικό διευθυντή Προγράμματα), Γιάννη Βουγιουκλάκη (γενικό διευθυντή Τεχνολογίας και Λειτουργίας Μέσων), Μιχάλη Νούτζιεντ (προϊστάμενο του Τομέα Τεχνολογίας της Γενικής Διεύθυνσης Τεχνολογίας και Λειτουργίας Μέσων), Αρίστωνα Κοντιζά (προϊστάμενο Τομέα Λειτουργίας της Γενικής Διεύθυνσης Τεχνολογίας και Λειτουργίας Μέσων) και Ευάγγελο Λουριδά (γενικό διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών). Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ανανεώθηκε η θητεία του γενικού διευθυντή της ΕΡΤ3 Φίλιου Στάγκου.

Οι νέοι γενικοί διευθυντές και διευθυντές από τον Φεβρουάριο του 2023 θα αμείβονται με το νέο μισθολόγιο. Οι γενικοί διευθυντές θα λαμβάνουν μεικτό ποσό 4.300 ευρώ, οι αναπληρωτές γενικοί διευθυντές 3.800 ευρώ, ο διευθυντής επιπέδου 1 3.330 ευρώ, ο διευθυντής επιπέδου 2 2.900 ευρώ και ο διευθυντής επιπέδου 3 2.500 ευρώ. Το ενδιαφέρον είναι πως στην ψηφοφορία αυτή ένας εκ των δύο συνδικαλιστών που μετέχουν στο ΔΣ υπερψήφισε την εισήγηση, δείχνοντας πως στο Ραδιομεγάρο λειτουργεί μια νέα, άτυπη συμμαχία ανάμεσα στην κυβέρνηση και στο ΠΑΣΟΚ.

 

Με πληροφορίες από typologies.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *