Είστε εδώ

“Εμείς πήραμε σε ένα χρόνο όσα έπαιρνε ο Μουσσάς σε ένα μήνα από τις ΔΕΚΟ”. Η απάντηση της εφημερίδας «το Χωνί» σε Μητσοτάκη και Θεοδωράκη

Χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Ελλάδα, είδαμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον Σταύρο Θεοδωράκη -συντονισμένα και ενορχηστρωμένα- να κατασυκοφαντούν Το ΧΩΝΙ, πετώντας λάσπη ύπουλη και βρώμικη.
Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Θα μπορούσε κανείς να το ερμηνεύσει ως δείγμα του πόσο μας μισούν! Οπότε, θα είχε και την εύθυμη πλευρά του…
Το χυδαίο σ’ αυτή την ιστορία είναι ότι στην πραγματικότητα ο στόχος και των δύο αυτών κυρίων, που αυτό-αποκαλούνται «πολιτικοί άνδρες», ήταν να εξομοιώσουν Το ΧΩΝΙ… με το κύκλωμα των εκβιαστών! Και να υπονοήσουν ότι και Το ΧΩΝΙ κάνει την ίδια δουλειά!
Γιατί φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ αυτοί κύριοι, παίρνοντας αφορμή από το διορισμό του Χριστοφορίδη, στη συνέχεια κατέληγαν -ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ- στη (γελοία) διαπίστωση ότι η εφημερίδα Το ΧΩΝΙ άρχισε να παίρνει διαφημίσεις από το Μάρτιο του 2015 και μετά, και μάλιστα από ΔΕΚΟ! Μάλιστα, τόνισαν και την ΕΥΔΑΠ, για να κάνουν τη σύνδεση ευθέως!
Αυτά είπαν οι δύο άθλιοι συκοφάντες. Μπροστά σ’ όλο τον ελληνικό λαό.

Και τώρα, Στο ΧΩΝΙ αναρωτιόμαστε:

– αφού ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ από τους ισολογισμούς ότι το 2015 (με ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ) η εφημερίδα μας έκλεισε με ζημία και ότι το 2014 (με ΝΔ) έκλεισε με κερδοφορία!!!

– και, επίσης, αφού ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ από τα παραστατικά ότι το 2015 (επί ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ) η εφημερίδα μας πήρε λιγότερη διαφήμιση από το δημόσιο σε σχέση με το 2014 (επί ΝΔ)!!!

να τους κάνουμε αγωγή και μήνυση, όπως θα έκανε και ο «πυ- πυ- πύραυλος Κουμουτσάκος»;
ΟΛΑ όσα είπαν για εμάς ήταν ψέματα! ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ με τρόπο παταγώδη και απόλυτο! Μπορούμε να τους κάνουμε να μας πληρώσουν! Να τους πάρουμε τα λεφτά! Όπως θα έκαναν και αυτοί οι δύο άθλιοι συκοφάντες!

Η απάντηση (και σε απόλυτους αριθμούς) είναι η εξής:

Το 2014, η εφημερίδα μας έβγαλε κέρδη 33.398 ευρώ

Το 2015, η εφημερίδα μας έβγαλε ζημία 40.374 ευρώ

Στη ζημία ασφαλώς συνέβαλε και η αφισοκόλληση όλης της χώρας, με το περίφημο αριστούργημά μας… «ΟΧΙ άλλο Αδωνι». (Αναμφισβήτητα, πρόκειται για λεφτά που έπιασαν τόπο και τα χαρήκαμε ιδιαίτερα).

Όμως, ακόμη πιο ενδιαφέροντα είναι τα επόμενα νούμερα:

– ΟΛΟ το 2014, με κυβέρνηση Σαμαρά, Το ΧΩΝΙ (εφημερίδα και site) πήρε από υπουργεία και ΔΕΚΟ (δημόσιος και ευρύτερος δημόσιος τομέας) συνολικά… 43.155 ευρώ.
– Αντίστοιχα, όλο το 2015, Το ΧΩΝΙ (εφημερίδα και το site) πήρε από υπουργεία και ΔΕΚΟ συνολικά… 26.694 ευρώ.

Δηλαδή, με ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ολόκληρο το έτος… Το ΧΩΝΙ πήρε λιγότερα από το ελληνικό δημόσιο! Η μείωση είναι της τάξης του 40%!!! Και μιλάμε για ολόκληρο το έτος!!!
Αρα, όταν οι άθλιοι συκοφάντες μας, Κούλης και Σταυρούλης, εμφάνιζαν τα πρωτοσέλιδά μας στη Βουλή, καλό είναι να μάθουν σήμερα ότι αυτά τα γράφαμε παίρνοντας λιγότερα διαφημιστικά έσοδα από το δημόσιο κατά 40% σε σχέση με πριν!!! (Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι υπάρχουν τέτοιοι δημοσιογράφοι, το καταλαβαίνουμε. Αλλά έτσι είναι).
Και τολμάνε να μιλάνε οι άθλιοι συκοφάντες;

Και μιλάμε για 26.000 το χρόνο! Τόσα ήταν τα συνολικά διαφημιστικά έσοδα της εφημερίδας μας από όλα τα υπουργεία και όλες τις ΔΕΚΟ, όλο το ελληνικό δημόσιο δηλαδή, για όλο το 2015!

Μα, αν υπολογίσουμε την κυκλοφορία των εφημερίδων και την επισκεψιμότητα του site μας, το μερίδιο που μας αναλογεί από την κρατική διαφημιστική είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ!!! Πολύ μεγαλύτερο!!!
Πόλεμο μάς κάνει από την πρώτη στιγμή η διαπλοκή και το σύστημα. Μας έπαιρνε ο πιο στενός συνεργάτης του Σαμαρά και μας απειλούσε! Και μας έλεγαν ότι θα μας κλείσουν! Και εμείς τους πολεμούσαμε με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο, παρά τις απειλές και τις πιέσεις τους! Και τολμούν να βγαίνουν να λένε τα αντίθετα ακριβώς; Οι χυδαίοι;
Εκτός από συκοφάντες, είναι και άσχετοι!
Η αλήθεια είναι ότι Το ΧΩΝΙ είναι θύμα της διαπλοκής τους! Γιατί και το 2013 και το 2014, βάσει των αδιαμφισβήτητων στοιχείων, Το ΧΩΝΙ άξιζε να παίρνει πολύ μεγαλύτερα διαφημιστικά έσοδα από το δημόσιο αλλά η κυβέρνηση Σαμαρά μας είχε βάλει στη μαύρη λίστα! Και μιλάει ο γαλάζιος Κούλης; Και δεν ντρέπεται;

Και όταν ήρθε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αυτά τα έσοδα μειώθηκαν 40%!!! Και από κερδοφόροι, γίναμε ζημιογόνοι! Και όλα αυτά ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ περίτρανα και ξεκάθαρα.
Και μιλάνε οι άθλιοι συκοφάντες;

Και συγκρίνουν Το ΧΩΝΙ με τον Μουσσά, το γαλάζιο παιδί, που έφτιαχνε εικονικά sites, για να παίρνει 25.000 το μήνα, μόνον από ένα φορέα; Δηλαδή, όσα αποδεδειγμένα πήρε Το ΧΩΝΙ από ΟΛΟ το δημόσιο σ’ ΟΛΟ το έτος; Και δεν ντρέπονται;

Ο Σταυρος Θεοδωράκης, που βγήκε και είπε ότι μέχρι το Μάρτιο του 2015 δεν είχαμε ούτε μία διαφήμιση δεν ντρέπεται; Τον ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι όλους τους φορείς που ανέφερε στη συνέχεια (και που δήθεν ήρθαν στην εφημερίδα μας μέσα στο 2015) τους είχαμε πελάτες στην εφημερίδα μας από το 2013!!! Ασχετα που δεν τους είδε ποτέ ο Σταύρος! Η τυφλός είναι ή συκοφάντης! Ας διαλέξει.

Εδικά, αναφορικά με την ΕΥΔΑΠ, που έκανε ιδιαίτερη μνεία, έχουμε να του πούμε ότι το 2015 μειώθηκε το έσοδό μας σε σχέση με το 2014 κατά 20%!!!
Και δεν ντρέπεται ο παλιοσυκοφάντης;

Αλλά, βέβαια…

Το ΧΩΝΙ με τις αποκαλύψεις του εναντίον του καθεστώτος Σαμαρά (που μάλιστα βραβεύθηκαν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο) τους έχει πονέσει τόσο πολύ και τους γελοιοποιεί καθημερινά με τα στοιχεία του τόσο πολύ, που ήταν περίπου αναμενόμενο να δεχθεί κάποια στιγμή ένα τέτοιο χυδαίο και βρώμικο χτύπημα από τους πρωταγωνιστές του παλιού και του σάπιου, Κούλη και Σταύρο.

Ετσι συντονισμένα και ενορχηστρωμένα, όπως το έκαναν εχθές το βράδυ, λέγοντας τα ΙΔΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ακριβώς!
Μας χάρισαν μια υπέροχη βραδιά. Τώρα, η σειρά μας…
Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ αυτή την Κυριακή. Ειδικά, αν είστε Νεοδημοκράτης. Για να μάθετε όλη τη σαπίλα, μέχρι το κόκκαλο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *