Είστε εδώ

“Ψεκασμένοι…”.Ο ΔΟΛ λέει τη Θάνου “μπαταχτσή” για … 175,40 ευρώ! Η σκληρή απάντηση της Προέδρου του ΑΠ.

Το συγκρότημα του Ψυχάρη, που καθυστερεί δεδουλευμένα σε εργαζόμενους, που έχει τύχει, τουλάχιστον, προνομιακής αντιμετώπισης από τις τράπεζες στα αιτήματα που έχει υποβάλλει δεκαετίες τώρα, που ακόμα και η Ακαδημία Αθηνών προσφέρει τη συμβολή της για την ανταγωνιστικότητά του, το συγκρότημα του οποίου ο ιδιοκτήτης εκλήθη από τις Αρχές και κατέβαλε ποσό άνω των 3 εκατομυρίων για παλαιότερες οφειλές και που εκκρεμεί ερευνα εισ βάρος του για μη ανευρεθέντα η ελλιπή, Πόθεν Έσχες, κατήγγειλε σήμερα την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, ως κακοπληρωτή, για το ιλιγγιώδες ποσό των …175,40 ευρώ…!!! Και για να τελειώνουμε, αν η κ Θάνου ( όπως και ο άλλος στόχος του ΔΟΛ κ Παπαγγελόπουλος, που σίγουρα θα ρωτάνε μέχρι και τον περιπτερά της γειτονιάς του αν έχει τίποτα βερεσέδια σε εκρεμότητα ), δεν ήταν πίσω από την αναθεώρηση της αθώωσης Βγενόπουλου και την επιχείρηση ξηλώματος του κυκλώματος που δόμησαν στη Δικαιοσύνη Σαμαράς-Βενιζέλος-Αθανασίου και που είχε σοβαρότερα θέματα να ασχολείται από θαλασσοδάνεια 50 εκατ σε εκδοτικά συγκροτήματα και κανάλια, η … “χαμένα” Πόθεν Έσχες, το σημερινό ρεπορτάζ της Δήμητρας Κρουστάλλη ( που κάνει και ρεπορτάζ ΠΑΣΟΚ και κεντροαριστεράς στο συγκρότημα ) ΔΕΝ θα έβρισκε ποτέ το δρόμο προς τη … δημοσίευση !
Σκληρή ήταν πάντως η απάντηση στο δημοσίευμα της κ Θάνου. Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου χαρακτηρίζει το ρεπορτάζ ( «Η δικαστής που εισπράττει αλλά δεν πληρώνει» ), ανακριβέστατο, μη σοβαρό και παραμύθι, καλώντας την εφημερίδα του ΔΟΛ να δημοσιεύσει -όπως οφείλει- την απάντησή της στο επόμενο φύλλο.
«Πέραν του ότι το περιεχόμενο του δημοσιεύματος είναι ανακριβέστατο, όπως κατωτέρω εκθέτω, είναι και μη σοβαρό, αφού διατίθεται μία ολόκληρη σελίδα της εφημερίδας σας, για να εξιστορηθεί ένα «παραμύθι», με την αφήγηση του οποίου γίνεται προσπάθεια να πεισθούν οι αναγνώστες ότι η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου αρνείται να πληρώσει το ποσό των 175,40 €!!!» σημειώνει αρχικά η κ. Θάνου για το ρεπορτάζ της Δήμητρας Κρουστάλλη.
Συνεχίζει λέγοντας πως το μόνο αληθές στο δημοσίευμα είναι ότι κατά το έτος 2006, ως Εφέτης, είχε ασκήσει και εκείνη αγωγή κατά του Δημοσίου, με την οποία ζητούσε με τη σειρά της την καταβολή διαφοράς αποδοχών.
«Είναι, επίσης, ανακριβέστατο ότι δήθεν συναντήθηκα τυχαία μαζί της και ότι της είπα ότι «θα προχωρήσω σε τακτοποίηση της εκκρεμότητας». Αντίθετα, το αληθές είναι ότι όλοι οι «εναγόμενοι» δικαστές της προτείναμε, κατ΄ επανάληψη, μέχρι τη συζήτηση των εναντίον μας αγωγών, να της καταβάλουμε ένα ποσόν συμβιβαστικά, το οποίο αρνήθηκε, όπως αρνήθηκε και μετά την έκδοση των αποφάσεων και προχώρησε σε άσκηση εφέσεων κατ΄ αυτών» τονίζει.
Επίσης, αφήνει αιχμές για το γεγονός ότι η συντάκτρια δεν επικοινώνησε μαζί της για να συμπεριλάβει και τη δική της τοποθέτηση, καλώντας την εφημερίδα και το διευθυντή αυτής, Αντώνη Καρακούση, να δημοσιεύσει την απάντησή της.
«Τέλος, θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι η μονομέρεια με την οποία ενήργησε η συντάκτης του δημοσιεύματος, που δημοσιεύσατε στην εφημερίδα σας, μου επιτρέπει να θεωρήσω, δικαιολογημένα, ότι η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της εις βάρος μου επίθεσης, που διεξάγεται από ορισμένα (ελάχιστα) πρόσωπα, τα οποία κινούνται είτε από προσωπική εμπάθεια, είτε διότι, με την ευσυνείδητη άσκηση του λειτουργήματος μου, αποτελώ εμπόδιο στα σχέδιά τους και στις επιχειρούμενες παρεμβάσεις τους στη Δικαιοσύνη» καταλήγει.
Με στοιχεία από koutipandoras.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *